Sukieneczkę na chrzest i nie tylko sprzedam 68cm (7) Sprzedam po mojej córeczce sukienusię. Miała ją ubraną tylko raz.... Kasia31 sprzedam 2 staniczki do karmienia (32) sprzedam 2 staniczki do karmienia 80C zapinane na 2 haftki czarny-założony... bauaganiarka` Sprzedam matę edukacyjną Savanna (2) Hej,mam do sprzedania matę używaną niecały miesiąc, w stanie idealnym, w domu... victoria221
Sprzedam ciuszki dla dziewczynki r.62-68, oraz 80 (3) 1. Nowy komplecik ale jest bez metki na r.62-spodenki, body i kaftanik - 13zl... victoria221 sprzedam spodnie ciazowe :) (3) zdjecia moge wyslac na meila. kolor czarny, nie pamietam rozmiaru ale ja... Nikolaaa Sprzedam rowerki (2) Sprzedam Używane tylko jeden sezon Niebieski-50 zł... aleksad@interia.pl Sprzedam wózek bliźniaczy (2) Jak w temacie Babywelt Montreal twin, używany tylko przez moje bąki przez... aleksad@interia.pl sprzedam TAKO JUMPER X 3W1 (9) NA E-MAILA WYSLE ZDJECIA WIECZOREM BEATA sprzedam mnóstwo ciuszków 0-3-6 miesiecy w staie idealnym dziewczynka (25) dziewczyny wstawiam ponownie wątek o sprzedaży tylko teraz z ogólnymi... shelby podgrzewacz TOMMEE TIPPEE sprzedam (10) Sprzedam używany podgrzewacz do butelek Tommee Tippee Podgrzewacz w... beata_gdansk Sprzedam dwa łuki z zabawkami do wózka/fotelika (16) mam do sprzedania dwa luki z zabawkami po mojej coreczce, oba sa... misia83 sprzedam bieliznę modelującą Mitex (2) jak wyżej polecam mamom, które chcą szybko wrócić do dawnej sylwetki... ketinka Sprzedam śliczne buciki dla chłopca, rozmiar 20 i 21! (3) Mam do sprzedania śliczne buciki dla chłopca: 1. Sandałki ze sztywnym... Roberta Sprzedam ubranka 86 i 92, buciki, ksiazke i rozne :) (27) 1. buciki h&m r.20/21 - nowe, bez metki papierowej - 12zl... kasiaczek Znane poradniki o dzieciach sprzedam (3) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/ksiazki-i-podreczniki/w-oczekiwaniu-na-dzieck... ~Cathy~ sprzedam śliczne ubranka rozm 62 (18) odbiór osobisty Karczemki albo wysyłka 1. jeansy rozm 62 cena 5zł... Agitka SPRZEDAM ZABAWKI EDUKACYJNE I INNE (7) zabawki w stanie jak na zdjeciach. w komplecie lub pojedynczo.cena 220 zl,... ewelin90 Tantum Rosa proszek 10 saszetek + irygator NOWE sprzedam (17) Proszek Tantum Rosa 10 saszetek, ważność luty 2014 oraz irygator 500ml,... bogosiaa Sprzedam MATĘ edukacyjną oraz sterylizator. GDYNIA (1) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/dla-dziecka/mata-edukacyjna-mis-stan-bdb-ogl2... maja Sukienki i inne ciuszki 38 sprzedam (28) 1. Sukienka H&M 2 razy załozona rozmiar 36, 30 zł, stan idealny... Majka123