Podziękowania dla Gości, migdały (5) Witam, W związku z zakupem nowych podziękowań dla gości w stylu... ametyst Suknia Tyszkiewicz r. 38 (1) Witam, Sprzedam cudowną suknię ślubną z salonu Tyszkiewicz, model Michel,... Grosik Sprzedam nowe buty ślubne 37/38 Touch Ups USA (1) Zapraszam na moją aukcje na allegro, zdjęcia real foto!... Emilia
GARNITUR sprzedam !! :) (3) Oto link do aukcji :... czekolada bolerko (1) Witam Kupię bolerko w kolorze ecru rozmiar 38-40. aga2312@op.pl... agagdansk wesele (2) szukam zespołu na 10.09.2011. dora13 sprzedam suknie slubna (8) hej dziewczyny,sprzedam moja sukienke slubną znacie jej historie zapewne ale... karolcia475 suknia ślubna rozm 36/38 cena do ustalenia (1) Witam, mam do sprzedania śliczną suknię ślubną rozmiar 36/38. (167 cm + 6 cm... monika ZAWIESZKI NA BUTELKI - uniwersalne (1) Mam do sprzedaży cztery komplety (po 40 szt. każdy) zawieszek na wódkę.... Karolinka29 sprzedam suknię ślubną San Patric Eresma (3) Witam! Sprzedam suknię ślubną San Patric Eresma rozmiar 34(choć na co dzień... Mama-Antosia Sprzedam suknię ślubną!! Roz.40-42, dwuczęściowa, 300zł!! (9) Witam serdecznie!!! Mam do sprzedania suknię ślubną. Została ona... marta60188 Zapraszam do mojej szafy :) (3) Zapraszam :) http://picasaweb.google.com/KRZYSIA1.KRZYSIA1/DAMSKIE#... Krzysia Sprzedam steper 50zł. (2) Sprzedam Steper firmy One Fitness. Steper używany mało. Stan BDB -... Nikusia Suknia Ślubna Agnes (3) Sprzedam prześliczną suknie ślubną renomowanej firmy Agnes. Oryginalny... paulina Sprzedam Suknię MS MODA "OLIWIA" rozm 38-40 (3) Witam. Suknia czeka na nową właścicielkę. szczegóły w ogłoszeniu... kunegunda81 Pronovias Helice rozmiar 38 (9) Piękna suknia Pronovias Helice rozmiar 38 z możliwością poszerzenia do 40!... Kasial piękne buty ślubne arte di roma sofia W 211 (7) Sprzedam piękne buty włoskiej firmy arte di roma rozmiar 38,5 kolor ivory... lindka3 Sprzedam suknię WHITE ONE 3062 z salonu Madonna 36/38 (8) Witam. Mam do sprzedania śliczną suknię z delikatnej hiszpańskiej koronki... szpilka79 biala suknia 38-40 roz. (8) wzrost 164cm+obcas 5cm sprowadzana z francji kupiona w salonie zalozona raz,... ewela9 Suknia INDIA MADONNA 158 cm + 8 cm buty rozm. 34-36 (5) Witam dziewczyny Mam do sprzedania przepiękną hiszpańska sukienkę ślubną... asia