Sprzedam cienie (2) http://www.allegro.pl/item590166631_loreal_lancome_sephora_brazy_guerlain_gra... jachu78 sprzedam (3) drogie panie wlasnie zakupilam piekna suknie gale africe jest wprost cudowna... dominika sprzedam kamizelkę ślubną (5) rozmiar 58, śnieżnobiała . Zakupiona w sklepie z garniturami w Carryfurze... Rybka16
Sprzedam nowe buty ecru (18) Kupiłam sobie pare dni temu buty do sukienki, ale niestety w ciemno i na oko... ali Sprzedam krótkie kremowe futerko (10) Mam do sprzedania krótkie futerko, ubrane 2-3 razy (nie do ślubu :)) Cena 50... Marta sprzedam moje mieszkanko 32m2 w Gdyni - Grabówku (2) Dziewczyny, jeśli któraś jest zainteresowana to zapraszam na forum "dom"... iwonka140 Sprzedam ponadczasową, elegancką suknię ślubną (14) Ze smutkiem (sentymenty :-))) ), ale sprzedaję swoją wyjątkową, suknię... martszp sprzedam suknię Pronovias Nepal z Madonny roz.34/36 (7) cześć dziewczyny, Sprzedam hiszpańską suknię Pronovias model Nepal,... agnieszka sprzedam Farage:)) (7) Sprzedam Farage Galaxy 4000, ecru, całość w kamieniach Swarovskiego. Gorset... dorkasz sprzedam buty ślubne:)zapraszam (1) http://allegro.pl/item583732448_sprzedam_buty_slubne_rozmiar_37.html @gnieszka Sprzedam sukienkę Cosmobella model 7166 (6) Mam do sprzedania piękną suknię ślubną Cosmobella model 7166, zakupiona w... cosmobella7166 Witam po długiej przerwie;) Sprzedam suknię ślubną Gala Grenada roz.38/40 (1) Witam, mam do sprzedania suknię ślubną. Dokładne dane podane są w linku... Kayla Sprzedam suknie z koronki z Salonu Beauty (17) Mam do sprzedania piekna suknie firmy Gala,zakupiona w salonie Beauty.... kazimiera Sprzedam suknie ślubną Cinderella (10) Za polowe ceny oddam bajecznie piekna suknie slubna dla Ksieżniczki,... ewa.sobolewska3 kolia colibra z krysztalkami swarowskiego-sprzedam (13) Witam dziewczyny mam do sprzedania wyjątkowo efektowna, złocona kolia firmy... ollcia sprzedam bolerko welon tanio!!! (13) tak jak w temacie sprzedam bolerko rozmiar 38 kolor ecri, szyte w mariettcie... mimi26 Figurka na tort - sprzedam (20) Może ktoś jest chętny odkupić figurkę na tort:... Dejwi SPRZEDAM PODUSZECZKĘ DO NIESIENIA OBRĄCZEK W KOLORZE ECRU (7) Bardzo efektowna w stanie idealnym. Cena 25 zł... Agusia:) sprzedam suknie ślubną (13) suknia kupiona w salonie marietta wymiary obwód biustu: 84, pod... karla04 SPRZEDAM (1) Sprzedam ozdoby na sale weselna za pół ceny,ktore zostaly zakupione na... Dora