Sprzedam śliczną sukienkę Agnes 1730 rozm. 34/36 (5) Śliczna suknia Agnes rozm. 34/36 na wzrost 165cm przy obcasie 6cm, wykonana z... Kasieńka23 sprzedam Lornę z orginalnym welonem (27) Sprzedam suknię - Pronovias Lorna (wartość ok. 3.300 zł) wraz z orginalnym,... _karolcia_pf Sprzedam suknie :) rozmiar 38 :) (40) Witam, Sprzedaje piekna suknie Australia :) * Długość 168 cm (ja mam... Jokaba
suknia na poprawiny i sylwestra - sprzedam tanio :) (21) Hejka :) Mam do sprzedania suknię w rozmiarze 40-42, biust c-d na wzrost... misia1979 Sprzedam suknie ślubną Cosmobella 118 (4) Sprzedam suknie ślubną z kolekcji Cosmobella 2008, rozmiar 38-40 (wzrost 177... andzia z ventki Sprzedam Suknie NACAR/Madonna Pronovias 2008 (1) Hiszpańska suknia Nacar z kolekcji Pronovias 2008 z salonu Madonna. Rozmiar... kosa ****sprzedam suknie***** (2) Sprzedam Piękną Sukienkę Ślubną! Sukienka nałożona tylko jeden raz , stan... iwek sprzedam suknie San Patric (12) Sprzedam suknie San Patric zdjecia wysle na meila Stan bardzo... www.agatadekoracje.pl sprzedam suknię NACAR 2008/ Madonna (50) Hiszpańska suknia Nacar z kolekcji Pronovias 2008 z salonu Madonna. Rozmiar... kosa Sprzedam Pronowvias Nepal wraz z 4,5metrowym welonem (17) Mam do sprzedania niepowtarzalną suknię z oryginalnym welonem z kolekcji 2008... Umchi sprzedam suknię hiszpankę (4) ...jak w temacie...wzorst 168-170 cm plus ok 4-5 cm obcas, rozmiar... juli22 Sprzedam suknię (47) Sprzedam suknię ślubną, zakupioną w salonie Mariett, model... haze01 Sprzedam suknie z salonu Mezzo w Gdyni (8) Skromna a zarazem przepiękna suknia ślubna rozmiar 36,wzrost 173 cm + 5,5 cm... yetulka@gmail.com SPRZEDAM białe buty (2) Firma - Mark Shoes Kolor - Białe Rozmiar - 39 Buty używane raz. Wygodne... anetka1 Sprzedam NOWA Beverly z salonu Marietta (1) odsprzedam nowa nie uzywana sukienke Beverly rozmiar 38/40 na 170 cm + 5 cm... Ksolia Sprzedam suknię Cymbeline, roz. 42 (25) Sprzedam suknię z salonu Cymbeline, model: ?? Biała, jednoczęściowa, góra... tokio Sprzedam suknię 500 zł!!! (5) Witam, Mam do sprzedania piękną suknię model: Cosmobella 7204. Rozmiar... Perdinka Sprzedam suknię z salonu Madonna (11) Witam serdecznie!!!Mam do sprzedania suknię z salonu Madonna,model White One... Alunia Sprzedam super suknię z kolekcji Agnes 2008 (5) Mam do sprzedania śnieżnobiałą suknię ślubną z kolekcji Agnes 2008. Suknia... Marta Sprzedam śliczną suknię Pronovias model Lorna (67) Mam do sprzedania suknię firmy Pronovias model Lorna z podczepianym na 3... Brzoskwisia