Sprzedam długi welon ecru i diadem-opaskę (9) Sprzedam: Welon- w kolorze ciepłego ecru (będzie idealny do sukni ecru i... Aleksandra24 Sprzedam La Sposę- tylko 850 zł! (25) Ponieważ tamten wątek jest już troszkę przydługi, zakładam nowy:) Sprzedam... Aleksandra24 Sprzedam męski surdut z kamizelka i musznikiem (19) Witam serdecznie, Sprzedam ślubny czarny surdut wraz ze slubna jasną... AgaK
sprzedam suknie slubna do przeróbki (1) Sprzedam suknie slubną biała dwuczęściową ,na kole,dół sukni do przeróbki... SYLWIĄTKO 2 Sprzedam poduszeczkę na obrączki (36) Za symboliczne 10 złotych sprzedam poduszeczkę na obrączki - biała satynowa... tonya sprzedam sukienkę na poprawiny (20) dla niskiej osoby- ok 155 cm... gosiksz sprzedam suknię ślubną (6) Witam, mam do sprzedania piękną suknię ślubną, szytą na miarę w sierpniu... martika_kw SPRZEDAM SUKNIĘ ŚLUBNĄ ROZ. 40-42 (1) Witam mam do sprzedania jednoczęsciowa suknie ślubną na kole. Górna część... AZI SPRZEDAM SLICZNE BUCIKI 36! (14) mam do sprzedania sliczne buciki ecru(dwa odcienie-widoczne na... pola28 sprzedam suknie (13) sprzedam suknie jednoczesciowa bez trenu raz uzyta rozmiar 38/40 wzrost 162 +... danut Sprzedam buty ślubne:) (3) Buty skórzane, firmy Ver Giovanni. Rozmiar 39/40. Obcas 6 cm. Kolor: jasne... yecath Sprzedam suknie slubna FARAGE GALAXY! (3) OKAZJA!!! Dziewczyny mam do sprzedania bajeczną suknię Farage Galaxy!!!... violka Sprzedam przepiękną La Spose model Sidney (24) Przyszła kolej i na mnie... Mam do sprzedania przepiękną suknię ślubną... ola mucha Śnieżnobiała suknia r.38 :) SPRZEDAM! (9) Sprzedam białą suknię firmy Gala rozmiar rozm. 38, szyta na wzrost 168cm.... anieska po 26.04 sprzedam pronovias jaguar (1) Sprzedam-kolor jasny ecru, rozmiar 34-36, wzrost: ja mam 165 i maluski obcas.... anneczka odsprzedam rezerwacje sali, zespołu, kamerzysty i fotografa na 06.09.2008 (2) Witam, Odstąpię po cenie zaliczek jakie wpłaciliśmy rezerwacje: - przyjęcie... grekol Sprzedam mieszkanie na Fikakowie! (1) http://www.trojmiasto.pl/ogloszenia/ogloszenie.phtml?id_ogl_prez=1083983... ola mucha SPRZEDAM MIESZKANIE (4) Mam do sprzedania bardzo atrakcyjne mieszkanie w Gdańsku Ujeścisku -... malina2006 sprzedam nowy welon!!! (3) Mam do zaproponowania zupełnie nowy welon biały- mgiełka zupełnie nowy... Asia1010 Sprzedam białe buty - cena 120zł (3) Hej dziewczyny! Może któraś z was chciałaby kupić "moje" buty? Byłam... rzata