Sprzedam suknie ślubną dla puszystej (1) -Sprzedam suknię ślubną rozmiar od rozmiar od 48-52.Suknia szyta była na... evelina suknia Sprzedam suknię SINCERITY 3234 z trenem rozmiar 38 (7) mam na sprzedaż suknie ślubną amerykańskiej firmy SINCERITY 3234 z trenem... Lady M Sprzedam suknie! (27) Sprzedam suknię ślubną szyta na miare, suknia została zakupiona we wrzesniu... jolga
Czas na moja suknie!!SPRZEDAM (29) Czas na moja suknie!!Jest koloru ecru,dwu-czesciowa,rozmiar 34-36 na 170cm... Czarna21 sprzedam nową suknię SINCERITY (1) http://img131.imageshack.us/img131/360/imagephpyy9yy2.jpg NOWA SINCERITY... Lady M <<SPRZEDAM SUKNIĘ ASPERA model 2008 rozmiar 38>> (3) SPRZEDAM SUKNIĘ ASPERA model 2008 z podpinanym trenem... Lady M Sprzedam Piękną Śnieżnobiałą suknię!!!! (1) Sprzedam śliczną suknię (białą) AGNA. Składa się z gorsetu i spódnicy z... potraweczka STROIK NA AUTKO - SPRZEDAM (1) Sprzedam stroik na samochód, który można przymocować na magnesy albo... AZI SPRZEDAM SUKNIĘ ŚLUBNĄ ROZ. 40-42 (1) Sprzedam jednoczęsciowa suknia ślubna z tafty na kole. Górna część ślicznie... AZI sprzedam białą suknie st.patrik 2007 (1) Witam! Mam do sprzedania sukienkę ślubną z kolekcji San Patrik model 2007.... AGATA82R sprzedam piękną suknię farage (19) Witajcie Drogie "Weselniczki" Mam do sprzedania śliczną suknię ślubną firmy... a.kasek sprzedam suknię ślubną!!! (7) Sprzedam suknię ślubną zakupioną w salonie Marietta. Noszona raz, rok... slonko Sprzedam śliczną suknię z trenem z salonu Marietta! (12) Witam! Mam do sprzedania przepiękną suknię z salonu Marietta - model Alice z... karisma Sprzedam Galaxy FARAGE (80) Mam do sprzedania sukienkę galaxy FARAGE biała, rozmiar 36. Do tego dołącze... kwiatuszka kawalerka po remoncie, blisko SKM - sprzedam (37) Witam mam do sprzedania kawalerkę 29 m2 w Oliwie 3 minuty do przystanku SKM... gosia78 sprzedam suknie (14) sprzedam suknie slubna rozmiar 38/40 na 164,biala z aplikacjami ze zlotej... natka21 Sprzedam suknie (1) Nietypowa, inna niż wszystkie, w kolorze szampana, bardzo kobieca i stylowa,... monka10 Sprzedam śliczne, białe byty do ślubu (1) Mam do sprzedania śliczne, amerykańskie, bardzo wygodne buciki do ślubu, w... patisia dotyczy sprzedam demetrios 4189 (7) od jakiegos czasu umieszczam link z info o sprzedazy sukni slubnej demetrios... iwona burgraff Sprzedam piękną, modną i orginalną suknie PRONOVIAS, model LAURA !! nie beza (47) kupiona w salonie Madonny, w stylu lekko hiszpańskiem, z pięknym podpinanym... Hanuta