sprzedam NOWY welon (5) welon jest biały za ramiona z lamówką proponowana cena 30 zł karen Sprzedam suknię - ecru, gorset stare złoto 36/38 (52) No własnie jak w temacie Założona raz - idealnie wyczyszczona i nie... Dori SPRZEDAM SUKNIĘ Z SALONU MARIETTA (6) Sprzedam ją... :-) macmar
suknia z Marietty rozm.38/40 sprzedam (2) Witajcie. Swoja suknie juz sprzedalam, ale moze ktoras z Was sie skusi na... habibi29 Sprzedam suknię z salonu Marietta (4) Sprzedam białą suknię zakupioną w salonie Marietta. Suknia składa się ze... estragonka Sprzedam poduszkę na obrączki (12) Rozmiary orientacyjne-szerokość ok. 25 cm, dł-ok 19 cm, puchata-ok.6 cm.... asior Sprzedam Suknie Farage (29) Sprzedam suknię ślubną Farage zakupioną w salonie firmowym! Suknia jest... Ata SPRZEDAM SUKNIĘ GALAXY FARAGE:) (55) Jest to suknia Farage model Galaxy przerobiona na moje zyczenie wiec napewno... mystic Sprzedam białe rękawiczki krótkie (3) Sprzedam eleganckie rękawiczki ślubne - bez palców. Pasują do każdego wzoru... Amgyxc sprzedam suknię ślubną (22) Biała, z podpinanym trenem, typu kopertowego (skośne cięcie z przodu i... Wera25 sprzedam suknię DOLORES (5) Witam, Mam do sprzedania suknię na szczupłą dziewczynę. Suknia: Mariees de... AnaKow sprzedam dużą suknię ślubną (9) Jak w temacie: mam do sprzedania dużą suknię ślubną: ok 164 cm wzrostu,... Lucyna sprzedam suknię ślubną (1) Sprzedam suknię ślubną:... justyś Sprzedam suknię DIAMENT U. Mateji (12) Witam, Serdecznie zapraszam na przymiarkę wszystkie zainteresowane osoby.... aWiolka Sprzedam niedrogo :)) (5) Sprzedam delikatną, kobiecą suknię ślubną: * wzrost 170 cm * rozmiar 36-38 *... MałaMi sprzedam suknie Farage rozmiar 44-46 (23) Suknia dla dziewczyny o pełniejszych kształtach. Na wzrost 170cm. Wymiary... vanilka SPRZEDAM SZYKOWNĄ FARAGE..INNA OD WSZYSTKICH :) (9) Hej forumki, dawno mnie tu nie było i nawet nie zdążyłam zdać swojej relacji... KITI Sprzedam suknię- Marietta nr 64 (22) Sprzedam suknię z salonu Marietta. Numer sukni ze strony internetowej 64.... Saori Sprzedam sukienkę wieczorową (5) Sukienka uszyta w USA. Założona raz na ślubie jako sukienka druhny. Stan... aniak Sprzedam moja sukienke slubna (23) hej Dziewczyny, sprzedam moja sukienke (bo niestety :-( nie zaloze jej juz... kasiab