Sprzedam suknie Galaxy

Temat dostępny też na forum: Wesele
Sprzedam moja suknie slubna, kupiona z salonu Farage model Galaxy. Kolor ecri z platynowymi dodatkami na wzrost ok 164cm, rozmiar 38. Do suknie dodam 2 welony, jeden 5 metrow a drugi do pasa.
image

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sprzedam suknie Galaxy

Jezeli ktos bedzie zainteresowany prosze pisac na maila: martinia1@tlen.pl

Suknia prześliczna!!!!!A jak nazywa sie butik który sprzedaje suknie farage?

salon firmowy farage w gdyni na władysława IV

cześć Adi! widzę że brałąs ślub na Pustkach Cisowskich- to też moja parafia;). napisz proszę, gdzie się czesałaś i skąd masz wiązankę. ps. piękna suknia, ale mam juz swoją;)

widzę coraz więcej ślubów w moim też kościele jest :)

na władyslawa jest kilka salonow.rozumiem ze jeden z nich nazywa sie poprostu farage?bo jest mezzo,agnes , marietta i...?no właśnie kilka jeszcze jest ale ich juz nie znam:(

tak po prostu farage, nigdzie indziej nie ma tych sukni

pięknie wyglądałaś

Dzieki Dori :-) Zdam niedlugo relacje ze slubu jak bede miec troche wiecej czasu i wkleje wjecej zdjec tylko nie mam tego programu gdzie sie zmniejsza zdjecia bo to jedno co jest na poczatku to moj Maz mi zmniejszyl. Moja mama jak zobaczyla to zdjecie to powiedziala, ze wszyscy mojego tate wezma za Pana Mlodego hihi. Wiazanke zamowilam w kwiaciarni na Pustkach, strasznie bylam niezdecydowana ale w koncu zamowilam blisko domu :) Czesala mnie kolezanka, ktora ma salon ten obok kosciola na Swietojanskiej(w tej slepej ulicy kolo hotelu Gdynia). Ivet z naszego forum tez miala w tej samej parafii slub. Polecam Ksiedza Tomasza naprawde odprawil piekna msze.