Srebrne dodatki

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Kochane, która z Was będzie miała (temat). Jak macie jakieś fotki to wklejcie lub prześlijcie na priv, bo ja niestety nie wiem czym się obwiesić??????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Srebrne dodatki

ja ze wzgledu na wygląd suknieki -ramiącza bede miała tylko piekne kolczyczki srebrne troszke dłuższe z cyrkoniami

meg masz moze gdzies zdjęcie takich kolczyków?

wiesz co... to sa te z Kruka... z kolekcji slubnej, zerknij na ich stronie, jest taka strona frontowa jak wejdziesz na ich kolekcje slubną, to laska ma je na uszach -na szyje nic mi nie pasuje ;))) i dobrze, przynjamniej więcej kasy w portfelu ;)))

widziałam , są śliczne :)))) myślisz że to sukni na ramiączkach to na szyję nic nie pasuje????? hymmmmmmmmm

czerwcowa... wysle Ci na malia zdjęcei moje w sukni... jedno ramiaczko jest całe w kwiatkach, jak nałozyłam cos na szyje, to ni w kij ni w oko... nie ma sensu na siłe sie stroic, zreszta sama oceń... wiesz nawet Pani w salonie tak mi doradziła...:o)))

zaraz wysyłam i czekam na komentarz ;))))

ja tylko złote dodatki

Ja perłowe koraliczki, bardzo delikatne. Kolczyki to cyrkonie połaczone z perełka, i do włosów perełki na takich smiesznych sprężynkach.
Perełki są oczywiście sztuczne, bo prawdopodobnie prawdziwe przynoszą nieszczęście w dniu ślubu.

ups, Czerwcowa podja maila... to podeslę Ci fotke... bo nie masz w profilu...

Ja prawdopodobnie tez bede miec jakies dluzsze srebrne kolczyki bo na szyje nic mi nie pasuje (sukienka ma dekolt w taka jakby łodeczke). Pozdrawiam!!!

yenefeer@wp.pl :)