Agnieszka - opinia (1) Doradztwo i obsługa zarówno przed- jak i posprzedażowa na wysokim poziomie.... Agnieszka Rafal - opinia (1) profesjonalna i miła obsługa od biura po fachowca Rafal firma godna polecenia (1) Obsługa bardzo dobra, okna na odpowiednim poziomie, montaż szybki i bez... Marek
polecam (1) Bardzo miła obsługa profesjonalne wykonanie i przystępne ceny Greg OBY WIĘCEJ TAKICH FIRM!!! (1) Skorzystaliśmy z usług "Stolmaru" 2 miesiące temu. Wszystko w jak najlepszym... Aleksandra Zielińska opinia (1) Panowie monterzy bardzo mili. montaż sprawny, okna można powiedzieć że są... Beata ewa - opinia (1) Solidna firma na czas. Miło sympatycznie, czysto i przystępne ceny. Polecam ewa Solidne wykonanie, polecam (1) We wrześniu tego roku skorzystałam z usług wymiany okien (sugerowałam się... Anna, Gdynia Polecam :) (1) Firmę mogę polecić w 100%. Usługa polegała na wymianie okna wraz z monteżem... Magda Polecam. (1) Bardzo solidna firma. Wszystko tak jak w zamówieniu. Ceny bardzo przystępne.... klientka z ulicy Skarżyńskiego Naprawde godna polecenia , solidna firma (1) Przyjechalo trzech Panow ,pozabezpieczalo Swoimi materiałami co... Grazyna.Ł STOLMAR - Gorąco polecam !!! (1) Nie pamiętam kiedy ostatnio spotkałam się z tak profesjonalną obsługą.... Aleksandra S. Zdecydowanie polecam! (1) Bardzo atrakcyjne ceny i terminy realizacji. Profesjonalna i rzeczowa... Wojtek Polecam! (1) Solidnie i przystępnie cenowo. He-man Polecam (1) Polecam Bardzo dobry kontakt, szybka usługa, wykonana przed umówionym... Wioletta polecam wszystkim (1) Bardzo dobre okna i rolety, bardzo dobra obsługa klienta, czysty i... eb polecam (1) świetne okna, profesjonalna obsługa klienta, dobry kontak. Baaardzo czysty... Dagmara