Sugar Man

Temat dostępny też na forum: Sugar Man
Opinie do filmu: Sugar Man.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

zawiedziona

nie wiem skąd tyle zachwytów i pozytywów nad tym filmem.zdecydowanie nie jest to najbardziej optymistyczny film,który widziałam-a tak jest on reklamowany.Historia owszem bardzo ciekawa,ale mnie nie wzruszyła,ani tym bardziej nie natchnęła optymistycznie.Szkoda spodziewałam się czegoś lepszego, a to po prostu była zwykła opowiastka, o nieznanym u nas muzyku.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 49

Film dokumentalny - to ważna informacja.

Ciekawa historia muzyki Rodrigueza w zderzeniu z historią RPA. Historia jego życia zwyczajna do czasu, gdy ktoś postanawia go odnaleźć.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3

nie-zawiedziona

Film o nieznanym muzyku, za to bezpretensjonalny, bez nadęcia, opowiadający niezwykłą historię zwykłego człowieka nie mającego pretensji do życia i bycia sławnym. Człowiek ten tworzył z pasją nie oczekując nic w zamian. Mnóstwo wspaniałej muzyki, relacje życzliwych mu osób, które po wysłuchaniu płyty postanowiły zidentyfikować tego niesamowitego człowieka. A do tego cudowna muzyka, wspaniałe piosenki. O tym, że warto było obejżeć ten film niech świadczą oklaski widzów na koniec filmu i fakt, że z foteli nie podniósł się nikt do końca napisów, bo tak długo brzmiała muzyka.
popieram tę opinię 25 nie zgadzam się z tą opinią 4

Gorąco polecam

Bardzo dobry film. Świetna muzyka. Niezwykła historia. To trzeba zobaczyć. Niestety można narkotycznie zachwycić się Sugar Man, Rodrigez pozostaje w głowie długo po wyjściu z kina.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 3

sugar man...

najlepszy!!
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2

fantastyczna historia

świetny film! rewelacyjna historia!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 2

obowiązkowo do kina!!

bezkonkurencyjny!!
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 2

Naprawdę zaskakujący, aczkolwiek spodziewałam się fabularnej, kolorowej acz dramatycznej historii niepokornego "Ducha", to zwrot akcji filmu totalnie nieprzewidywalny, mało tego wzruszający i rzeczywiście prawdziwy i wbrew pozorom bardzo optymistyczny...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

polecam!niesamowity film!

musicie go zobaczyc!

rewelacja

swietny film

warto zobaczyc

swietnie,że ktoś wpadł na pomysł zrobienia tego filmu, budujące
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 3

potwierdzam!!!

Świetny film! Dobrze opowiedziana, niesamowita historia.
Świetna muzyka!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 5

trzeba zobaczyć

film o tym, że warto pozostać zawsze sobą
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

rewelacja!

Nieprawdopodobna historia, świetnie opowiedziana! Uwaga! Po filmie można się absolutnie uzależnić od muzyki Rodrigueza!!! Gorąco polecam! Najlepszy film!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Niesamowity, zaskakujący, polecam!!!

Niezwykła historia, dająca do myślenia... co jest tak naprawdę ważne w życiu.
Wart obejrzenia dla wrażliwych i nie tylko...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

aw15

Jest to film o człowieku niezależnym. W dzisiejszym świecie rzadkość. Kapiący wazeliną są bardzo pryncypialni wobec innych.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

zdecydowanie przereklamowany obraz

nie, no film może i niezły, ale do obejrzenia na dyskowery czanel w sobotnie popołudnie. Jako film kinowy zupełnie się nie sprawdza, Muzyka - owszem, miłe melodie w stylu biedniejszego Dylana. Przesadnie przesłodzone recenzje napędziły do kina tłumy, ale chyba to już minęło, bo na seansie w Kameralnym siedzieliśmy z żoną sami.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja też nie za bardzo rozumiem zachwytów nad tym filmem, czekałem z niecierpliwością na napisy końcowe. Może ta muzyka do mnie nie przemówiła, może historia jakich wiele ? To dla mnie taki bardziej dokument.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Wichrowe wzgórza (8 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wichrowe wzgórza . Przeczytaj o filmie.

Najświętsze Serce (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Najświętsze Serce . Przeczytaj o filmie.

Marona - psia opowieść (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Marona - psia opowieść . Przeczytaj o filmie.