Swiatlowod zapytanie

Jakie firmy dostarczaja swiatlowod w Baninie i ktory dziala super (np ogladacie filmy przez internet, czy chodza bez ladowania itp.)? Moj maz jest informatykiem i zalezy mu na najlepszych parametrach wiec musi miec szczegoly.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Konkretna lokalizacja? Firm jest kilka, ale żadna nie ma zasięgu w całym Baninie.

Tuchomska, buduja tam nowe osiedla przy lesie. Wiem, ze deweloperzy mowia, ze nie ma swiatlowodu na chwile obecna ale przynajmniej moge sie dowiedziec czy sa plany na podlaczenie i kiedy jesli tak. Rowniez moze byc opcja pociagniecia swiatlowodu indywidualnie. Koszta moga byc ogromne ale to juz musze podpytac konkretnych firm. Dlatego zalezy mi na rzetelnych firmach.

multimedia jest ok , ale lepsza chyba upc można tez próbować w vectra .......Hmmmm weź się obudź to jest wiocha i będziesz szczęściarą jak jakikolwiek światłowód do ciebie jest podciągnięty.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Trzymaj się z daleka od volty nie tyle ze obiecują złote góry co kłamią. Kontakt żenujący brak odezewu mimo zapewnień kontaktu nikt nie jest zainteresowany pozyskiwaniem nowych klientów. Nie wiem kto pozwolił na inwestycje skoro nie chcą ludzi podłączyć do swojej sieci???!! Dzieki takiej firmie mogą być problemy z pozyskiwaniem środków z UE na podobna inwestycje bo przecież nasza miejscowość ma światłowód tylko że z niego nie korzysta!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zależy gdzie mieszkasz. Możesz sprawdzić czy twoja ulica jest w zasięgu sieci inter-komp.net na ich stronie możesz sprawdzić. Mają mi podłączyć w przyszłym tygodniu net i tv. Wygląda ok. Zobaczymy

Ma ktoś internet z NC+? Proszę o opinie

NC+ ma Internet od Orange. Raczej bym celowal w wave ewentualnie lte od plusa z anteną zewnętrzną

Nie bierz, mam i nie używam ale na szczęście umowa mi się kończy w tym miesiącu i nie będę płacił za 2 internety.

Re: Swiatlowod zapytanie

Ja mam netie i jestem zadowolona

Inne tematy z forum

Niepubliczna szkoła AiB w Baninie (7 odpowiedzi)

Witam, czy ktoś ma może jakieś opinie na temat nowo otwartej niepublicznej szkoły AiB przy...

Kto ma internet z firmy WAVE Banino (168 odpowiedzi)

Chce zmienić internet na tego dostawce,jak się sprawuje internet ???

fotowoltaika (188 odpowiedzi)

Czy opłaca się założyć panele fotowoltaiczne.Chodzą z firmy i zachęcają do zakładania.Co sądzicie...