polecam! (1) Wspaniała szkoła, bo tworzą ją cudowni nauczyciele, wspaniała p.... uczeń tej szkoły Nie idźcie tam proszę (3) Proszę nie wysyłajcie tam swoich dzieci. Jedyne co wyniosłam z tej szkoły to... z depresją Szkoła dla ludzi o silnych nerwach (2) Od kilku miesięcy próbuję dodać opinię na temat 8 lo. Niestety trójmiasto ją... matka
W ALO jak w domu! (2) Cieszę się, że trafiłam do ALO! Do szkoły przychodziłam nie stresując się... xyz NIE POLECAM!!! BREAKING NEWS!!! (1) Jestem w tej szkole pierwszy rok ale coś czuje że w te wakacje przepiszę się... Histeryk Świetna szkoła (1) Wysoki poziom nauczania w miłej (wręcz rodzinnej) atmosferze. Sympatycznie... absolwent Nie polecam. (1) Uczęszczam do tej szkoły dwa lata i jest coraz gorzej. poziom nauczania... Xyz Jestem zadowolona! (1) Wspaniała szkoła, świetna atmosfera, bardzo mili ludzie. Poziom jest w... Uczennica Szkoła na 6kę!!! (1) W szkole jest wysoka zdawalność maturalna, młodzież bierze udział w wielu... rodzic dziecka Super szkoła (1) Świetna szkoła. Wspaniała pani dyrektor, reformatorka, otwarta na młodzież,... Rodzic Odradzam wybór tej szkoły. (1) Naprawdę słaba szkoła :(. Na początku roku wydawało mi się, że to szkoła... Wiktor Serdecznie nie polecam (1) Poziom niektórych nauczycieli pozostawia wiele do życzenia Zażenowany Odradzam (1) Nie polecam szkoły. Niski poziom i dno totalne. Natsa przeczytaj zanim tam pójdziesz/ uwaga na panią AK (1) Jako osoba kończąca właśnie tą szkołę na profilu biol chem, bardzo chętnie... buła z bufetu Super szkoła! (2) Przeniosłam się do dziewiątki i to była najlepsza decyzja mojego życia, a że... Werka Szkoła...średnia (1) Podczas wyboru szkoły kierowałam się głównie dobrymi opiniami na temat VIIILO... absolwentbc2018 super szkoła (1) Polecam wszystkim z pasją i talentem plastycznym. aniap Jeśli jesteś uzdolniony i wrażliwy artystycznie to nie polecam absolutnie!! (1) Jest to szkoła która nie ma wiele do zaproponowania edukacyjnie!Nauczyciele... Rozczarowana Tragedia (1) Do tej szkoły idzie się z wielkimi nadziejami, przecież taka znana, taka... Absolwentka Bardzo dobra szkoła (1) Szkoła godna polecenia. Tomasz