Na bogato!super szkoła:) (1) Naprawdę naukę w 3LO w Sopocie uważam za najlepszy czas w życiu! Dostałam się... Kasia Opinia o XIX LO (1) Przede wszystkim zdecydowana większość nauczycieli nie potrafi nauczać. Duża... pomocy (1) chciałabym iść do klasy mat-geo ale nie wiem jak z nauczaniem,czy dobrze uczą... kobieta
rodzic (1) Szkoła o bardzo ciekawym programie nauczania, moje dziecko czuje się tam... Maga pomocy!! (2) chciałabym iść do tej szkoły bardzo uczę się dobrze i zależy mi na dobrym... Pomocy Rodzic (1) Było super w ferie, zajęcia bardzo kreatywne i różnorodne RD Nie polecam (1) Uczęszczam do tej szkoły już 3 lata. Cały czas modlę się, żeby już ukończyć... None Jako absolwent zdecydowanie odradzam. (1) Ukończyłem profil technik analizy chemicznej w latach 2011- 2015. Dobrze... Malatium Super szkoła (1) Bardzo dynamiczna oferta szkoły, dostosowana do potrzeb młodzieży,... Marcin Więckowski Rozpoczęcie LO 2 miesiące przed 18 rokiem życia (9) Witam, chciałbym się dowiedzieć czy będę miał szansę zacząć LO 2 miesiące... Franczek Serdecznie polecam! (1) Nauczyciele wymagający, co skutkuje w dobrych wynikach w nauce. Można się... JK ZSŁ - Technikum Łączności (nr 4) (1) Szkoła kształci na przyzwoitym poziomie, zwłaszcza przedmioty techniczne i... Radek Dla mnie najlepsza (1) Szkoda że się wypowiada mnóstwo osób z zewnątrz. Każdy kto tam chodził da... Konrad Fajna atmosfera (1) Odniosę się do komentarze Pana z lingwisty który jest bardzo uprzedzony.... Uczennica human WYBÓR LICEUM - TRÓJMIASTO (1) Jestem z Gdyni i zastanawiam się nad wyborem liceum w trójmieście. Szukam... ja Błąd życia (1) Generalnie to już mam dość tej szkoły. Żałuje, że się nie przyniosłem w... Karol Licea w Gdańsku (1) W tym roku kończę gimnazjum i myślę o I, II, III, XX, XIX i VIII w Gdańsku.... Super szkoła! (1) Bardzo dobra szkoła po której na pewno zdasz egzaminy zawodowe i maturę. To... Krzysztof Najlepsze LO w Gdańsku (1) Doskonala kadra, wysoki poziom, nie tylko przygotowanie do matury, ale i... Lly Pełen profesjonalizm (1) Polecam wszystkim MIROSŁAW