mierna szkoła (2) Szkoła poniżej przeciętnej! Nie polecam! Pani dyrektor słabo sprawdza się na... rozczarowany Niezadowolona z biolchemu (1) Jestem absolwentką XIX LO z klasy biol-chem. Pragnę odradzić wybór tego... Absolwent Ta szkoła nigdy nie będzie mieć takiej reputacji jak II LO. (4) Jestem uczniem drugiej klasy w tymże liceum.XIX LO byłą szkołą mojego... Lingwista123
Skąd te dobre oceny? (1) W maturalnej klasie przestałam rozumieć pozytywne opinie o tym liceum, mimo... Gustaw/Konrad/Pielgrzym Mieszane uczucia (1) Szkoła z historią i fantastycznym klimatem, ale poziom nauczania pozostawia... Absolwentka Jakie LO w Gdańsku wybrać? (1) W tym roku kończę gimnazjum, dopiero co przeprowadziłam się do Gdańska i... Michalina Cudowna szkoła (1) Nauczyciele są świetni, z każdym można się dogadać atmosfera tez jest super,... Agata Polecam szkołę dla dzieci i młodzieży z orzeczeniem (1) Świetna szkoła dla dzieci i młodzieży o specjalnych potrzebach nauczania. Mój... Babcia IX LO dobra szkoła (1) Moja córa kończyła tą szkołę. Uważam, że jest w porządku, nie wydawałam... Elżbieta IX LO w Gdyni - dobre liceum (1) Moja córa kończyła tą szkołę. Uważam, że jest w porządku, nie wydawałam... user_137694328363 Tylko nie ta szkoła (1) Miałam wątpliwą przyjemność ukończyć zasadniczą szkołę właśnie tam, teraz... Magda niby fajnie, niby nie (1) Największą zaletą tej szkoły jest fakt, że organizuje ona wymianę uczniowską... absolwentka polecam (1) Domyślam się, że wszystkie oceny negatywne o tej szkole są uczniów... loczek Bardzo dobra szkoła. (1) Jestem absolwentką szkoły. Szkoła jest świetnie wyposażona, panuje w niej... Iwona Bardzo polecam (1) Jestem absolwentem tej szkoły i szczerze ją gorąco polecam. Wysoki poziom... absolwent Opinia (1) -Nie można wyjść ze szkoły pod żadnym pozorem -Zwolnienie trzeba wręczyć 2... ;) Szkoła jak najbardziej na plus (1) Szkoła bardzo otwarta na współpracę z uczniami i ich rodzicami. Rada Rodziców... Uczeń Polecam (2) Jestem bardzo zadowolona z tego liceum. W tym roku zdawałam maturę. Jestem... Uczennica VIII LO Dziwna szkoła (1) Dziwna szkoła. Niektórzy nauczyciele bardzo dobrzy, a niektórzy nie powinni w... Absolwentka Niekwestionowany zwycięzca! (1) Chociaż każdy z nas jest młody to go starym wikiem zwą! W myśl morskiej... Natalia