Jak najbardziej TAK! (1) Szkoła jest niesamowita! Serio. Jako uczennica jestem bardzo zadowolona.... Uczennica To miejsce to POMYŁKA!!! (2) Niestety, ta szkoła to porażka!!! Bardzo często sytuacja z przedmiotów... byly uczen Nie popełniajcie tego błędu i nie idźcie na biolchem. (1) Biolchemy to jest porażka. Szczególnie jak na chemię trafi się na... uczennica
super szkolA (1) kocham xix poznalam tu milosc swojego zycia takze polecam!!!! Ścisłe tajne ODRADZAM! (2) Jako były absolwent nie polecam, wymagania jak na studiach, całe klasy ledwo... Pomorzanin Tak polecam (1) Jestem rodzicem tegorocznego maturzysty. Jestem bardzo zadwolona ze szkoly.... Mama ucznia Polecam! (1) Bardzo fajnie spędzone 4 lata w rodzinnej atmosferze, dziękuję za miłe chwile... Absolwent Świetna szkoła ! (1) Jestem absolwentką III LO w Sopocie i jedynie co mogę powiedzieć to to, że... Aleksandra Polecam (2) Jestem w drugiej klasie, na profilu mat-fiz i jestem jak najbardziej... Uczeń Bardzo dobrze poza jednym (2) Serdecznie polecam, poziom nauczania wysoki i wymagający. Nie polecam jednak... HKGhghf Nie polecam (2) 3 LO w Sopocie jest jednym z najgorszych liceów w Trojmieście. Dobrych... Luki Dramat (1) Ogólnie to nie polecam tej szkoły. Uczniowie klas trzecich otrzymali... Absolwent Odradzam (2) Dobre wyniki matur pompują ego nauczycieli, podczas gdy każdy bierze jakieś... cześć XV LO czy XIX w Gdańsku? (2) Witam, mam dylemat które liceum wybrać najpierw - XV czy XIX w Gdańsku.... KaMa Bardzo dobre liceum (1) Wysokie zaangażowanie nauczycieli, klasy interdyscyplinarne, wiele dni... MxMx NIE POLECAM!!!! (1) Na początku może trochę dobrych aspektów o VII LO (niestety nie jest ich tak... anonimowy Genialnie (1) Po zmianie dyrekcji, szkoła zmieniła się diametralnie. Jest teraz o wiele... Siubudupu Szkoła z poziomem (1) Za rok maturki i już się boje na samą myśl, że będę musiał... tą szkołę... A Jak najbardziej na TAK! (1) Szkoła dobrze wyposażona, poziom jak najbardziej na plus, nauczyciele cudowni... Natalia Najlepsza sekretarka (3) W Szkole Prusa kończę liceum i jestem bardzo zadowolona, mogę polecić... Sluchaczka