Profesjonalna Kadra Zarządzająca POLECAM ! (1) Z racji współpracy ze szkołą miałam możliwość bezpośredniego kontaktu z Panią... Sylwia Nie polecam (3) Z całego serca nie polecam tej szkoły. Nauczyciele nie są nawet za uczniami a... Anonim Ciężkie SZycie odzieżowca, (1) Po 4 latach spędzonych w murach ZSZ9, muszę stwierdzić z bólem, że szkoła... Moje znaki szczególne to zachwyt
Serdecznie polecam (1) Uczęszczam do IX LO od tego roku i szkoła wywarła na mnie pozytywne wrażenie... Maja Zalezy na co i na kogo sie trafi... (1) Jesli chodzi o atmosfere w szkole to kwestia tego na jaka klase/wychowawce/... absolwentka Które liceum wybrać? (3) Szukam dobrego liceum z mat-fizem w Gdańsku. Waham się nad II a III LO. Obie... zuzia Szczerze Polecam (1) Bardzo fajna szkoła! Nowoczesna i dobrze wyposażona. Dużo wyjść, ciekawe... Luki Super szkoła z duszą! (1) W tym roku zostałem absolwentem II LO w Sopocie. Z czystym sumieniem polecam... Absolwent Szkoła, do której zawsze chce się wracać. (1) Jak najbardziej polecam szkołę. Byłam, jestem i będę związana z nią... Olka09 Dno dno i jeszcze raz dno !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Jacy nauczyciele taka szkoła, Najlepszym dowodem ,,jakości'' tej placówki... b.r. Najlepsza atmosfera jaką można znaleźć (1) Zdecydowanie polecam szkołę dla osób, które szukają przyjaźni na całe życie.... XYZ Jakie LO wybrać? (2) Potrzebuje pomocy, kończę w tym roku gimnazjum i razem z przyjaciolka chcemy... Odradzam (1) Duża presja ze strony dyrekcji na wyniki, wiąże wielu nauczycielom ręce na... absolwentka innego liceum Naprawdę warto! (1) To szkoła, w której czułam, że się rozwijam. Jestem wdzięczna nauczycielom,... absolwentka 4LO (1) Szkoła w Nowym Porcie jest bardzo dobrą placówką oświatową. Zarządza nią... Tomek DC - opinia (1) A ja myślę, były absolwenci - kobieto, że przesadzasz mocno z tą swoją... DC FAJNA SZKOŁA POLECAM (1) Uważam,że to bardzo fajna szkoła , szczególnie polecam ją osobom... karolina POLECAM (1) Najlepsza nauczycielka w szkole- Pani GOHR. Świetna, z poczuciem humoru.... A Tragedia to mało powiedziane! (1) Niby "prestiżowa" szkoła... zajęcia dodatkowe powinny być prowadzone dla... Aneta Na pewno nie na biol-chem (2) Dopóki coś się nie zmieni w kwestii nauczycielki chemii odradzam ten profil.... .