Aktualne opinie o klasie ekonomicznej? (1) Zaraz czas składania papierów i zastanawiam się nad pójściem do XIX LO.... Gimnazjalista bardzo dobra szkoła (1) jestem absolwentem, muszę przyznać, że wszystko co napisane w prezentacji to... absolwent Najlepsza ! (1) Jestem w IX w klasie biol- chem Większosć mojej klasy miało powyżej 155 pkt... M.
Anonim - opinia (2) Po przeprowadzce szkoła zmieniła się nie do poznania. Zniknęła cała aura... Anonim Stawiam na IX! (1) Jestem uczennicą, która chodziła do tej szkoły jeszcze przed zmianą budynku.... K. Szkoła która rozwija (1) Pomimo zmiany lokalozacji szkoły oraz połączeniu "dziewiątki" z "czwórka"... Uczeń Klasy 2 Dyrektorka powoli niszczy fajną szkołę (3) Najpierw chcialbym ocenic szkole z perpektywny samego poziomu nauczania... Ja o szkole (4) Drodzy Rodzice. Jeżeli Wasze dziecko chce zdawać geografie na poziomie... Rodzic wreszcie pozytywne zmiany! (2) Poziom tworzą nauczyciele, dyrektorka jest bardzo pozytywna, motywuje do... Uczennica Szkoła jest NAPRAWDĘ DOBRA (3) Ukończyłem szkołę w cyklu 2 letnik. Nauczyciele bardzo przyjaźnie nastawieni,... Marek fikcja nauczania, brak zaangażowania nauczycieli, rozpaczliwie niska frekwencja uczniów (1) Mam porównanie z innymi placówkami oświatowymi i widzę, że frekwencja uczniów... wstrząśnięty Język rosyjski (1) Cześć! Mam takie pytanie, czy jest w szkole jezyk rosyjski i jesli tak, to z... Anonim Jest gorzej (2) Po przeniesieniu budynku z centrum do orłowa ta szkoła to istny dramat.... Uczeń 3 klasy liceum Szkoła z doświadczeniem i super kadrą nauczycielską (1) Jako rodzic dziecka 3. klasy gimnazjum nr.25 bardzo jestem zadowolona z tej... Maria Zalezy jak kto patrzy ! (1) Szkola jako szkoła jest fajna . Nauczyciele sa fajni ale tez sie znajda... Kasia Polecam (1) Szkoła ogolnie dobrze sie prezentuje. Podoba mi sie w niej, ze często są... Dziewczyna Tak (9) Powodem tego ze szkoła ta jest powszechnie krytykowana z powodu wygórowanego... 666 ALO for life (1) Miałam przyjemność skończyć Lingwistę. Bez przesadzania, najlepiej spędzone... M Polecam naukę w tej szkole (1) Szkoła wyposażona w bardzo dobry i nowy sprzęt. Nauczyciele życzliwi i... Teresa Szkoła jest ok (1) Szkola jest fajna. Nauczyciele przyjaźni i ludzko nastawieni do ucznia.... Uczeń