POLECAM (1) Jestem uczniem drugiej klasy, uważam, że szkoła dobrze przygotowuje do matury... uczeńXIX POLECAM (1) 9LO ... (4) Wypowiem się negatywnie co do szkoły. Nowa Dyrekcja wprowadziła dużo... Litlion
Fajna szkoła, polecam. (1) W tym roku mamy nową dyrekcję i choć na początku byłam sceptyczna, to teraz... Uczennica Polecam. (1) Serdecznie polecam tę szkołę. Najlepsze technikum w Gdyni. marenno MASAKRA (1) To, co się wyprawia w tej szkole, to jakaś pomyłka. Uczniowie mają pozamykane... ZANIEPOKOJNAUCZENNICA SUPER SZKÓŁKA (1) Miła atmosferka. Super nauczyciele. Przesympatyczna pani dyrektor i w ogóle :)) Wika Dwójka (1) Polecam☺ atmosfera przyjazna uczniom, nauczyciele pomocni i wymagający,... Mata jak dla mnie dużo zmian na plus (1) Moja córka chodzi do tej szkoły od września i widzę, że bardzo dużo się... rodzic szkola bardzo dobra (3) Jestem w drugiej klasie.Przenioslam Przesnioslam sie z innej szkoly i to byla... Aga Polecam (1) jestem uczennica 1 klasy i nie żałuję że poszlam do tej szkoły, mundury... Uczennica Bardzo dobra szkoła (1) Jestem w klasie matematyczno-geograficznej i jestem z wyboru szkoły i profilu... uczennica Jest okej, polecam szkołę, pomimo kilku niekompetentnych nauczycieli. (1) Sama szkoła w sobie jest super, natomiast Pani od Historii (nie przytoczę... DB Klasa humanistyczna (2) Bardzo długo zastanawiałam się nad wyborem szkoły ponadgimnazjalnej, raczej... Uczeń III LO RULES !!! (2) Nie wiem jak teraz, ale za moich czasów (matura '96) ukończenie III LO w... Mirafal Bardzo dobra szkoła. (1) Gorąco polecam tą szkołę, jako uczennica jestem zadowolona z jej wyboru :) Sandra Gorąco polecam! (1) Nie wiem skąd te negatywne opinie, wiadomo, że wszystkim trudno dogodzić.... Maturzysta MASAKRA (2) Nie polecam, chyba że ktoś lubi mieć ciągle zmienianych nauczycieli. Biolchem... zawiedziony uczeń to jakiś żart (4) Dwa lata temu pisałam tu opinię chwaląc tą szkołę, to był błąd. Jestem w... masakra. Jest dobrze! (1) Jeżeli chodzi o klasę biol-chem, to nie zbyt się orientuje, ale klasy... telimena