Najlepsza uczelnia (1) Jakbym miał komuś polecać wyższą szkołę to tylko tą , jest to uczelnia na... Gradoni Materiały transport na WILIŚ (1) Hej. Jestem absolwentką PG na wydziale WILIŚ kierunek Transport. Ostatnio... Agata Aranżacja i stylizacja przestrzeni (1) Polecam podyplomówkę! :) jestem tegoroczną absolwentką aranżacji i stylizacji... absolwent
Polecam mocno! (1) Polecam ssw z całego serca!, naprawdę fajni wykładowcy, widać u nich... Ewelina Nie polecam (1) ot typowa szkoła w stylu zapłac a dostaniesz papier . Wykladowcow z ktorymi... Pawel Sekcja koszykarska (1) Hej. Chciałbym się dowiedzieć, czy ciężko się dostać do sekcji koszykarskiej... Podoba mi się (1) Wykładowcy super, bardzo kompetentni. Zajęcia przygotowane rzetelnie, mogę... Filip Super (1) Jestem obecnie studentem danej szkoły. Jestem bardzo zadowolony ze swojego... Adam K Szkoła dla malo wymagających (1) Jeżeli liczycie się ze swoim czasem jak i komfortem to omijajcie tą placówkę... *** Studian E-learning (1) Studia na WSTiH w trybie e-learning sa naprawde godne polecenia. Przez 5 lat... Michal S Jestem absolwentem. (1) Nie żałuje. Może nie wszystko miało sens. Ale w ostatecznym rozrachunku moja... Tomasz BHP zaoczne podyplomowe (1) Hej :-). Właśnie zastanawiam się nad zrobieniem podyplomowki z BHP na PG.... Ania Chętni (1) Witam Byłby ktoś w stanie przybliżyć mi liczbę chętnych osób w poprzednim... Tw0jst4ryszczur Program antyplagiatowy (2) Zapraszam do przetestowania nowej wersji programu antyplagiatowego który... polseo Polecam! (1) Dzięki tej szkole nie miałam problemu ze znalezieniem pracy w Polsce. Nie... Justyna Sobota (1) Witam, mam pytanie dotyczące edukacji weekend owej na kierunku... Rafal Bhp (1) Witam czy ktoś skończył podyplomowe z BHP ? Czy na tym kierunku wykładowcy są... Tomek Basia S. (1) Dla mnie to uczelnia godna polecenia. Otwarci na potrzeby i możliwości... Basia S. Strata pieniędzy (1) Szkoła nie warta tak ogromnych pieniędzy. Sale do zajęć praktycznych słabo... studentka wybierz tą uczelnię (1) Rozpoczęłam studia magisterskie w Gdańskiej Szkole Wyższej ponieważ byłam... Alicja