Dziennikarstwo (1) Siema, czy mógłby ktoś powiedzieć jak wygląda studiowanie dziennikarstwa na... LGD Wyprzedaż sprzętu z laboratorium!!!! (1) Witam, Wynajmuję budynek po laboratorium i mam na zbyciu mnóstwo sprzętu!!!... Paweł Wrażenia ogólne (1) Generalnie jestem zadowolona z tego, że wybrałam tą szkołę. Jest bardzo... Kasia
Swps Sopot (1) Jak najbardziej polecam ! Świetna kadra i wysoki poziom nauczania. Gho Egzamin z hydrauliki (1) Jak przejść. To jak wiecie .pomóżcie Gabriel Ekonomia, prof. Mariusz Fierek (1) Nie wiem czy to odpowiednie miejsce na te pytanie, ale zaryzykuje. Czy miał... Ann Nie polecam (1) Serdecznie odradzam wszystkim tą uczelnie. Szkoda Waszego czasu i pieniędzy. Ola Gsw (1) Jestem na szóstym semestrze inżynierii produkcji i zarządzania, to bardzo... StudentGSW Porażka (1) Pralnia pieniędzy i pełna ignorancja wobec studenta. Ukłon należy się w... stanowczenie Nie radze tam chodzić (1) Zaczałem tam kiedyś studia architektury mając za sobą 3 lata praktyki jako... elton Fajne warunki do nauki (2) Studiuję na Dziale Inżynierii. Jestem zadowolony zarówno z poziomu nauczania... Mirek D. Warto studiować na GSW (2) Uczelnia dająca możliwości rozwoju z innowacyjnymi metodami nauczania. Warto... studentIPIL_GSW Świetna szkoła (1) Jak najbardziej polecam tą szkołę. Poziom nauczania jest na bardzo wysokim... bartek Zbieram ekipę na narty 15-23.12.17 Francja (1) Cześć, Zbieram ekipę studentów na wyjazd w Alpy do Les Orres za 1199 zł. W... maciek Bufet w GSW (1) Moim zdaniem, jedną z lepszych rzeczy pozanaukowych jest bufet na dole. Nie... drugoroczniak Prace MGR INŻ Projekty - DROGI Bud. OGÓLNE i ENERGOOSZCZĘDNE (1) Witam Jestem absolwentem budownictwa z kilkuletnim doświadczeniem zawodowym... Tomek Jakość studiów - informatyka na PG (1) Witajcie :) Mam zamiar dostać się na PG na wydziale Informatyki, jednak moje... Monia Nie oceniaj książki po okładce (2) GSW to jedna z lepszych uczelni z jaką się spotkałam. Ukończyłam Wydział Nauk... Monika Polecam (1) Studiowałem na UG i WSB. WSB ma dużo wyszy poziom nauki i kultury... irek falna i powazna uczelnia (1) wyjatkowa sprawna obsługa studentów i niezwykle ciekawe zajęcia np. wykłady... katarzyna