Opinia (1) Najgorsza uczelnia na jakiej studiowałam. Kadra 'nauczycielska'? Wyższy... Ja Nanotechnologia na PG (8) Absolutnie nie polecam. Jestem absolwentem. Pracy brak, perspektyw żadnych.... Absolwent podyplomówka z Social Media (1) Obecnie studiuje na kierunku Social Media i e-marketing. Jestem bardzo... Zadowolona studentka
polecam (1) Super uczelnia ;) jeszcze tam wrócę;) magdajab WYJĄTKOWA UCZELNIA (5) Niskie czesne, zjazdy średnio dwa razy w miesiącu (soboty i niedziele).... Ruda Poszukujemy kandydatki na Asystentkę Koordynatora Projektu (1) Wymagania: Wykształcenie wyższe. Dobra znajomość... EC INSTAL Wyższa Szkoła Bezpieczeństwa (16) Czy ktoś studiuje/studiował na Wyższej Szkole Bezpieczeństwa? Zastanawiam się... mrecki Jest OK (1) O niebo lepsze od tych wszystkich prywatnych szkół, których jest w... studentka Wzyscy ,,kochamy" dziekanat... (1) Dobrze, z załatwianiem tu czegokolwiek zawsze były problemy, ale dzisiaj do... Anonimowa Wkurzona LOGISTYKA WSB (2) Jestem tegorocznym absolwentem WSb na kierunku logistyka. Właśnie się... METAL poziom coraz gorzej (3) Chciałem ostrzec wszystkich którzy chcą iść na AM na studia niestacjonarne... kkk Mieszkanie dla studentów :) (1) Cześć, chciałabym zareklamować mieszkanie na wynajem dla studentów AMW.... Ala kosmetologia 2014/2015 (35) wybiera się ktoś do WSZ na kosmetologię dzienną lub zaoczną? Kasia. Kierunek BUSINESS AND LANGUAGES (1) Wybiera się ktoś? gg NIE ZAPISUJCIE SIE NA TEJ UCZELNI NA KIERUNEK BEZPIECZEŃSTWO WEWNĘTRZNE !!!! (2) Tragedia. Kosmos jakiś. Nie obronić się, bo Promotor sobie wyjeżdża lub sie... Noncia Studiowałem grafikę i multimedia. Ciężko polecić. (1) Właściwych zajęć z grafiki był JEDEN semestr. I niestety wiele pomimo... Grafik Akademia Małych Wymagań (AMW) (15) Bardzo żałuję, że zdecydowałem się na studiowanie na AMW. Poziom tej szkoły... sierżant Coy-cool opinia (1) Polecam tę szkolę, jak ktoś chce się nauczyć to wykładowcy posiadają wiedzę i... Jerzy Business and Languages (1) Wybiera się ktoś na kierunek business and languages? liyah Akademiki Politechniki Gdańskiej (1) Jak sie mieszka w akademikach PG? Jakie sa warunki, łazienki, itp? Które... Kasia