Szukam dobrego psychiatry , przyjmujacego w Poradni Zdrowia Psychicznego przy ul. Gospody 19 - na ubezpieczenie ( w ramach NFZ

Temat dostępny też na forum: Zdrowie
Bardzo prosze o polecenie mi dobrego , empatycznego , sprawdzonego lekarza psychiatre przyjmujacego w Gdansku w Poradni Zdrawia Psychicznego przy ul. Gospody 19 . Chodzi mi o lekarza przyjmujacego na ubezpieczenie ( w ramach NFZ ) . Bardzo prosze o pomoc !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szukam dobrego psychiatry , przyjmujacego w Poradni Zdrowia Psychicznego przy ul. Gospody 19 - na ubezpieczenie ( w ramach

Nie ma ,żadnego
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Naprawde nie ma zadnego dobrego psychiatry ? Nie chce mi sie wierzyc . Wszyscy sa beznadziejni ? Nie znajdzie sie choc jeden OK ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Szukam dobrego psychiatry , przyjmujacego w Poradni Zdrowia Psychicznego przy ul. Gospody 19 - na ubezpieczenie ( w ramach

Joanna9: nie znam lekarzy z Gospody, ale chcę Ci pomóc. Przychodnia o profilu psychiatrycznym z ul. Jaskółczej (Optimmed) ma na pewno b. dobrych lekarzy i terapeutów. Polecam dr Furmańską jako lekarza-psychiatrę i panią Drawc jako psychoterapeutę.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wszystkie te opcje na NFZ.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo , bardzo dziekuje za informacje . Pozdrawiam serdecznie !

Bardzo dziekuje za rade . Postaram sie dostac do specjalistow , ktorych mi Pan polecil . Pozdrawiam serdecznie !

Bardzo , bardzo dziekuje za informacje . Pozdrawiam serdecznie !

Bardzo dziekuje za pomoc ! Sprobuje sie dostac do specjalistow ktorych Pan / Pani mi polecil / a .

Inne tematy z forum

LIDL koło zielonego rynku (17 odpowiedzi)

Czy to prawda że na placu koło rynku będzie Lidl?

gdzie chodzicie do stomatologa? (13 odpowiedzi)

Gdzie chodzicie do stomatologa częściowo refundowanego przez NFZ? proszę o rady i namiary na...

Willa Krzywoustego (6 odpowiedzi)

W okolicy, w której powstaje Willa Krzywoustego znajduje się bogato rozwinięta infrastruktura -...