Szukam koleżanki (24-29lat)

Temat dostępny też na forum: Kobieta
Szukam koleżanki, lubiącej sport (biegi, rower, rolki), zakupy, pogaduchy, ma ciepłe usposobienie i chciałaby dzielić swój wolny czas z kimś o podobnych zainteresowaniach. Niedawno przeprowadzilam się do Sopotu i bardzo brakuje mi pokrewnej duszy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Szukam koleżanki (24-29lat)

Marlena ja tez chetnie skorzystalabym z nowej znajomosci :) wprawdzie mieszkam w Gdyni, uwielbiam jezdzic na rolkach tylko mam ich brak ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mój numer gg, to: 7711157:) W internecie poznałam narzeczonego, więc kto wie, może superkoleżanka też tu się kryje:)
Marlena
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej!
Chętnie umówię się na początek na rolki - zapraszam na trasę Sopot-Brzeźno :) Rower też bardzo lubię, czasem biegam z psem :)

Odezwij sie na simisola@eranet.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

hej też się piszę chętnie na roleczki, tyle że będę startować z brzeźna bo mieszkam we Wrzeszczu :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

To proponuję spotkanie w trójkę, a może i w większej grupie? Co Wy na to?:)

Ja właśnie wróciłam z roleczek. Dajcie znać jakie dni i h wam pasują, gdzie zbióka i w którym kierunku chcecie jechać.

Może sobota z samego rana 8-9??? Nie ma wtedy zbyt dużo ludzi :)

A tak poza tym to codziennie pod wieczór jestem dyspozycyjna, z małymi wyjątkami :)

Inne tematy z forum

Poznam Koleżanke :) (8 odpowiedzi)

Hej, Mam 34 lata, singielka, Przymorze. Poznam koleżankę, bratnią duszę do spędzania wspólnie...

Szukam towarzystwa na kawusię w Gdańsku (4 odpowiedzi)

Cześć. Jestem młoda emerytką. Od pół roku jestem sama I chciałabym poznać kogoś kto...

Kawa /. Spacer (3 odpowiedzi)

Szukam koleżanki do spotkania na kawę czy na spacer , zapraszam do kontaktu . Osoba 33 lata...