Emi Lisz - ocena (2) Pan Daniel jest profesjonalistą. Jestem bardzo zadowolona z usług z biura... Emi Lisz Marta - ocena (2) Pełen profesjonalizm, zaangażowanie, świetna komunikacja i płynne... Marta Justyna - ocena (2) Polecam, pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Dziękuję za współpracę Justyna
Tomasz - ocena (2) Bardzo miła i owocna współpraca. Pan Daniel byl bardzo pomocny na wszystkich... Tomasz Agnieszka - ocena (2) Polecam z czystym sumieniem, Pani Oksana Sobolewska pełen profesjonalizm,... Agnieszka Amadeusz - ocena (1) Współpraca z Panem Krzysztofem Nowickim przebiegła dobrze. Pośrednik nie... Amadeusz Łukasz - ocena (2) Super kontakt przy zakupie mieszkania pan Krzysztof Nowicki profesjonalny na... Łukasz Izabela Sipa - ocena (2) Jestem bardzo zadowolona z usług firmy Trevo. Szczególnie ze współpracy z... Izabela Sipa Marcin Baska - ocena (2) Miałem przyjemność współpracować z Oksaną Sobolewską przy zakupie mieszkania... Marcin Baska Mariola - ocena (2) Do biura trafiliśmy ze strony internetowej i już na pierwszym spotkaniu... Mariola Sandra - ocena (2) Pan Dawid z biura trevo jest bardzo pomocny i zaangażowany. Wszystko... Sandra Liucina - ocena (1) Pan Maciej wykazał się ogromnym zaangażowaniem i pełnym profesjonalizmem.... Liucina Marek N - ocena (1) Współpraca z biurem na najwyższym poziomie. Szczególnie bardzo pomocny i... Marek N WM - ocena (2) Polecam agencję Trevo i panią Oksanę Sobolewska która w szybki i sprawny... WM Mateusz - ocena (2) Polecamy biuro! Mieliśmy okazję skorzystać z usług Pana Krzysztofa... Mateusz Robert - ocena (2) Profesjonalna obsługa sprzedaży mieszkania, w całym procesie od A do Z.... Robert Joanna - ocena (2) Polecam pomoc Pana Karola z Trevo Nieruchomości! Pełen profesjonalizm! Joanna Dobrosława Krajka - ocena (2) Cieszę się, że trafiłam na Pana Karola. Ujmujący, miły i serdeczny doradca.... Dobrosława Krajka Janusz M - ocena (2) Z braku czasu i znajomości rynku wtółrnego zdecydowaliśmy się na pośrednika.... Janusz M Robert K - ocena (2) Sprzedaż mieszkania w Gdańsku Wrzeszcz ul. Traugutta przebiegła bardzo... Robert K