Re: TRIADA
cześć,
byłam w zeszłym roku z Triadą w Grecji. Był to wariant 7+7, czyli jeden tydzień zwiedzania, jeden tydzień pobytu. Na lotnisku okazało się, że część grupy ma najpierw zwiedzanie, pozostali pobyt. Niby jest to napisane w ofercie, że kolejność może ulec zmianie, ale sporo osób było niezadowolonych, bo nastawiali się np. na zwiedzanie, a potem na odpoczynek. Mi trafiło się, tak jak chciałam, więc było OK. Tydzień zwiedzania oceniam bardzo dobrze. Dobra organizacja. W każdym "ważnym miejscu" był czas z przewodnikiem i czas wolny na robienie zdjęć itp, tak więc nie trzeba było nerwowo biegać od zabytku do zabytku :-))). Z pobytu też jestem zadowolona, mieliśmy bardzo fajny hotel. Ale wiem, że część ludzi narzekała na swoje hotele. Podumowując moje wywody, muszę przyznać, że osobiście nie mam powodów do narzekań. Jedynym mannkamentem było to, że do ostatniej chwili nie wiedzieliśmy w którym miejscu będzie pobyt (a nie było to "last minute"), no i że można było trafić na hotele o różnym standardzie (za tą samą cenę), miejscowośc na pobycie też były różne (w naszej było kilka sklepów, a niektórzy byli na zupełnym odludziu, gdzie do najbliższego sklepu były ze 2 km). Muszę dodać, że cenowo, oferta Triady wypada nieźle :-)).
W każdym razie na moją tegoroczną podróż poślubną, też rozważam Triadę :-))). A gdzie chcecie jechac i kiedy :-))) powodzenia
0
0