TRIADA

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
poszukujemy miejsca na wypoczynek letni...co myslicie o biurze podrozy Triada??
czekamy na rzetelne opinie
dzieki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: TRIADA

cześć,
byłam w zeszłym roku z Triadą w Grecji. Był to wariant 7+7, czyli jeden tydzień zwiedzania, jeden tydzień pobytu. Na lotnisku okazało się, że część grupy ma najpierw zwiedzanie, pozostali pobyt. Niby jest to napisane w ofercie, że kolejność może ulec zmianie, ale sporo osób było niezadowolonych, bo nastawiali się np. na zwiedzanie, a potem na odpoczynek. Mi trafiło się, tak jak chciałam, więc było OK. Tydzień zwiedzania oceniam bardzo dobrze. Dobra organizacja. W każdym "ważnym miejscu" był czas z przewodnikiem i czas wolny na robienie zdjęć itp, tak więc nie trzeba było nerwowo biegać od zabytku do zabytku :-))). Z pobytu też jestem zadowolona, mieliśmy bardzo fajny hotel. Ale wiem, że część ludzi narzekała na swoje hotele. Podumowując moje wywody, muszę przyznać, że osobiście nie mam powodów do narzekań. Jedynym mannkamentem było to, że do ostatniej chwili nie wiedzieliśmy w którym miejscu będzie pobyt (a nie było to "last minute"), no i że można było trafić na hotele o różnym standardzie (za tą samą cenę), miejscowośc na pobycie też były różne (w naszej było kilka sklepów, a niektórzy byli na zupełnym odludziu, gdzie do najbliższego sklepu były ze 2 km). Muszę dodać, że cenowo, oferta Triady wypada nieźle :-)).
W każdym razie na moją tegoroczną podróż poślubną, też rozważam Triadę :-))). A gdzie chcecie jechac i kiedy :-))) powodzenia

myslelismy o Tunezji na poczatek sierpnia ;-))) a Wy? ;-))

hej, ja bylam z Triada w Chorwacji rok temu,
nie mam zastrzezen co do tego biura,
i nie pisze tego z punktu widzenia turysty,
ale z punktu widzenia pracownika biura podróży... ;)
moglam wybrac kazde inne biuro,
ale wybralam akurat Triade ;))
polecam....szczegolnie Chorwacje - jest cudownie

Polly napisał(a):

> myslelismy o Tunezji na poczatek sierpnia ;-))) a Wy? ;-))

my też myślimy o Tunezji, ale na początku września :-))), powodzenia
ja chciałabym pojechać do Turcji, ale nie wiem, czy to bezpieczny region?

Polecam Sharm z Eximem. Nasza podróż poślubna odbyła się na przełomie sierpnia i września.
Błękitne morze, kolorowe rybki, piramidy i szisze palone wieczorem w świetle księżyca. Bajka!!!

PRZYŁANCZAM SIĘ DO POCHWAŁ DLA EXIM TOURS - JA BYŁAM W HURGHADZIE - BAJKA!!!

2 lata temu bylismy z Triadą na Costa Brava. Impreza typu "no name' czyli generalnie nie wiedzieliśmy do końca czego możemy sie spodziewać. W związku z tym spodziewalismy sie najgorszego i spotkała nas bardzo przyjemna niespodzianka: przytulny pensjonat z rodzinną atmosferą, przepyszne jedzenie w formie bufetu i najbardziej kompetentny rezydent, jakiego w życiu spotkałam; W naprawdę niewielkiej cenie były zawarte również 3 wycieczki. Polecam Triadę z całego serca. :)

Możecie mi zdradzić gdzie Triada ma biura w 3-mieście, najlepiej jednak, Gdańsk, Wrzeszcz???
Jakie są średnie ceny na 2 tyg z wyzywieniem??
Wiecie może jeszcze o jakiś innych dobrych (rzetelnych) biurach, które organizują last minute?? Tak chyba zawsze taniej, prawda??:-)
Aha-czy ktoś był może w Portugalii?? Może się podzielić doświadczeniem?? Z jakim biurem załatwiał wyjazd??
Dziękuję serdecznie z góry!!
Pozdrawiam!!
Ps:chcielibyśmy jechać na przełomie sierpnia i września

Triada ma biuro na ul. Dmowskiego we Wrzeszczu.....ceny od okolo 3000 PLN za dwie osoby za tydzien pobytu z wyzywieniem w hotelu ***
pozdrawiam

Dziękuję!!:-)

jezeli chodzi o Triade w Gdansku, to jest dokladnie przy samym dworcu PKP we Wrzeszczu, na ulicy Dmowskiego...a w Gdyni tez wlasciwie niedaleko od dworca PKP, na ulicy Starowiejskiej, na samym poczatku, patrzac od strony dworca ;))

my również do portugali w sierpniu chyba