WITAJCIE!!!
Ostatnio byłam na weselu w Tawernie WIKING w Redzie przy głównej ulicy MASAKRA!!!
Jedzenie okropne, a w dodatku obsługa strasznie powolna, na obiad czekaliśmy bardzo długo a jak już przyniesiono to było prawie zimne, po sprzątnięciu naszej obiadowej zastawy podano nam dopiero ziemniaki (kabaret).
Właściciel tego lokalu nie jest zbyt miły bo lubi od czasu do czasu sobie FUKNĄĆ, i chyba nie przewidział że w tak małym pomieszczeniu może być bardzo duszno i nie zaopatrzył lokal w klimatyzacje.
Ogólnie moja kuzynka nie była zbytnio zadowolona z tego lokalu, jedyny plus taki że całość jedzenia zapakowano jej i dostała do domu.
Całe szczęście że mam swoje wesele w sprawdzonym lokalu, polecam Hotel Rejs we Władyslawowie, byłam tam nie raz i jest bardzo fachowo podane do stołu i nikt was nie zrobi w balona, a co najważniejsze jedzenie jest pyszne!!!
A ostatnio byłam na weselu w nowej sali Chata w Kębłowie, gdybym nie miała już zarezerwowanej sali w Rejsie to wybarała bym Chate, naprawde na bardzo wysokim poziomie.
POZDRAWIAM!!!