Trasa Gdańsk-Słupsk-Gdańsk

Czy ktoś jechał może tą trasą lub podobną?
Wychodzi nieco ponad 200km.
Czy jest ktoś w stanie ocenić czas na pokonanie tej trasy? Wiadomo, że każdy jeździ inaczej, ale średnia jakaś przyzwoita musi być.
Jak wygląda trasa pod względem trudności i bezpieczeństwa ze strony samochodów?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Trasa Gdańsk-Słupsk-Gdańsk

hehe jesli chcesz jechac E6 to powodzenia..co do sredniej to w przedziale 28-34, kwestia nogi

Tez kiedys myślałem, żeby sie bujnąć do Lęborka, ale kilka odcinków tej trasy jest bez pobocza , a samochody raczej nie jeżdżą w terenie zabudowanym 50 km/h, a poza nim 90 km/h. I dlatego dałem spokój.

Jechałem 2 lata temu z Gdyni do Siemirowic, a więc interesującym Cię kawałkiem do Leborka - jak dla mnie spoko, ale ja dużo jeżdzę po mieście między samochodami.

pozdrower

Nie no ludzie, ja widzę jednego kolarza jak ciągle robi tą trasę (chyba jest to Jaromir) tam nie ma pobocza i chamski kierowca grzeje co minutę. Trzymam kciuki za jego życie :/

Proponuje Kaszuby jak juz musicie jeździć po szosach :)

diablo..Jaromira nie ma od marca w Polsce :) i ma sie dobrze

Oki kto to jest niech się przyzna :) wcześniej jezdził na góralu teraz na kolarce

W jedną strone wychodzi ok. 120km no to tak w dwie strony cię wychodzi jak w najdłuższym z etapów TDF :) w obie strony 10h:) dla przeciętniaka przynajmniej wiem że mi by tyle zajęło jak nie więcej.