Tsunami

Opinie do filmu: Tsunami.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po obejrzeniu zwiastunu zadaję sobie pytanie: co to ma znaczyć? Obraz jest na tyle prosty i pozbawiony detalu, że każdy przeciętny komputer jest w stanie to wyrenderować w czasie rzeczywistym. Jako film edukacyjny jest ok, ale jako film rozrywkowy - totalna porażka.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Beznadzieja

Oglądałam i porażka!! Wydane 16 złotych na siedzenie za jakimś tłuściochem!! Nic nie widziałam nic na mnie nie leciało a fotel nie działał.. dno
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 9

NAJPIERW ZOBACZ POTEM OCENIAJ..

TEN KTO NIE WIDZIAŁ FILMU W 5D NIE POWINIEN W OGÓLE ZABIERAĆ GŁOSU, OGLADANIE ZWIASTUNÓW I KOMENTOWANIE TO TROCHE JAK LIZANIE LIZAKA PRZEZ PAPIEREK.
BYŁAM ZOBACZYLAM I POLECAM, SUPER SPRAWA ;-)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

ile kosztuje bilet?? tylko 12 min??

.....
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

tsunami

ja też byłam i zobaczyłam, ale uczucia mam mieszane. Jeżeli chodzi o odczucia wizualne to fajnie, ruchomy fotel, powiew wiatru, bryza morska, wszystko moczna poczuć, ale sam film beznadzieja. Ekran posklejany z kawałków (co widać i przeszkadza w oglądaniu - bynajmniej mi), film wygląda jak jedna wielka makieta. Może gdyby sam film był lepiej zrobiony to napisałabym, że Rewelacja, na dzisiaj oceniam na 4-.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

A ja byłem na Asylum

i co wam powiem to wam powiem ale wam powiem, że kina w wersji 5D czy 3D w ogole nie przepadam, nie bierze mnie, nie działa na mnie, nie porusza, w ogóle nie wczuwam się w przedstawiany tam świat, tak naprawdę wolę normalne standardowe analogowe kino bo w nim jest naprawdę magia
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

tsunami

Jedna wielka Lipa to kino 5D ekran posklejany z kawałków, siedzenia nie ponumerowane każdy siada gdzie chce a co do filmu szkoda wysilać klawiatury. 16 zł za dziesięć minut bujanego fotela NIE WARTO
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

nic ciekawego

za takie pieniądze wole iść do normalnego kina ,dla mnie i znajomych z którymi byłem jeden wielki niewypał
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

przeciez ten film tsunami i te inne wygladaja jak gra komputerowa...i ja mam na to wydac 16 zeta...? Jak mam sie wczuc w film?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 5

Koszmar

Nic ciekawego,grafika beznadziejna,rozdzielczość jak w grach komputerowych sprzed kilku lat.Nie polecam!!!Bez porównania z Avatarem czy obecnym Street Dance.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

16 zyla na takie dno
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

niezłe

niezłe efekty specjalne polecam mam15 lat
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

czad

mi się podoba
efekty specjalne są S T R A S Z N E
trzymałam za rękę moją psiapsiółę bo bałam się że nas zaleje

POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Re:LIPA

Masakra nie polecam.Byłem pierwszy raz i się okropnie zawiodłem(:PADAKA

Inne tematy z forum

Chopin, Chopin! (16 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Chopin, Chopin! . Przeczytaj o filmie.

Dziewczyna z igłą (12 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Dziewczyna z igłą . Przeczytaj o filmie.

Silver (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Silver . Przeczytaj o filmie.