Tully

Temat dostępny też na forum: Tully
Opinie do filmu: Tully.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam, dobry film.

W naszej codzienności i pracy nad naszymi małymi i dużymi pociechamy sytuacji my kobiety mamy często zapominamy o swoich potrzebach. Film właśnie tę kwestię porusza, dlatego kożdej mamie proponuję ten film. Wzrusza, rozwesela i nawet skłania do refleksji. Gorąco polecam!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Film dający do myślenia. Obyczajowy, nie komedia

Film opowiada o codziennej rutynie 40 letniej mamy
3 dzieci na "pełen etat" , mąż pracuje ona zajmuje się dziećmi i ogniskiem domowym.

Co jest kluczowe w tej wydaje sie malo spektakularnej fabule, to niezwykle wrażliwe i dociekliwe pokazanie matek, czesto bez wsparcia najblizszej rodziny, które niezadko sa tak wycienczone sprawami dzieci i utrzymania domu, ze zapominaja o sobie.

Film porusza także w sposób delikatny temat tabu- temat depresji poporodowej.
Jest to także film dajacy nadzieję - z happy endem.

Nie jest komedia jak reklamuje dystrybutor. Jest to dramat obyczajowy.
,
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

to nie jest komedia!

Film porusza i daje do myślenia. Uważam, że powinien go obejrzeć każdy przyszły i obecny ojciec dzieci.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wapaniały !!!

Naprwdę polecam...świetny film i faktycznie nie jest komedią !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Piekny film

Jestem mama i dla mnie ten film jest magiczny. Nie jest komedia, jest przepieknym obrazem, jak zycie mamy wyglada. Super kreacja Charlize Theron. Dziwie sie, tak niskim ocenom filmu. Ja daje 7/8. Wruszalam sie pol filmu, przywolywal mi moje emocje czasu okolo i po porodzie :) Ja bardzo polecam!!! :D
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Każda mama powinna go obejrzeć i OBOWIĄZKOWO KAŻDY TATA - żeby zrozumieć kobietę!

Wspaniały film. Mądry, skłaniający do rozmyślań. Obowiązkowa pozycja filmowa dla każdego taty / partnera - żeby choć w części zrozumieć, co czuje kobieta stająca się mamą i ogarniająca cały dom. Rola Charlize Theron genialna. Polecam !
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

100 dni do matury (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: 100 dni do matury . Przeczytaj o filmie.

Twój Vincent (37 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Twój Vincent . Przeczytaj o filmie.

Skrzyżowanie (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Skrzyżowanie . Przeczytaj o filmie.