Tuniki oversize

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Cześć,
czy wiecie gdzie znajdę w Gdańsku tuniki oversize, luźne aby maskowały niedoskonałości pozostałe po ciąży? Na allegro niby oversize a robione chyba dla 15-latek...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Tuniki oversize

Takoe tuniki znajdziesz w kazdym sklepie, sa w: sinsay, queen, zawsze mozesz kupic o 1-2 rozmiary wieksza zwykla bluzke.
W new yorkerze sa takie fajne dżeginsy, z zamkami na biodrach, maja wyskoka/szeroka gume ktora maskuje brzuszek, sama mam takie i chce kupic jeszcze jedna pare bo sa swietne, kosztuja 80zl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a ja widziałam dzisiaj fajne, modne 'ala' dresowe na rynku w Kolbudach i to całkiem w przystępnej cenie...

Na hali targowej w Gdańsku mają takie tuniki i sukienki różne w większych rozmiarach:)

dzięki :)

Niestety czasami się trafia na chińskie ubrania one mają zaniżoną rozmiarówkę i nawet na chudych są pewnie za małe :) MImo wszystko chętnie kupuje w internecie ostatnio taką tunikę image upolowałam na http://www.modbis.pl Mój brzuszek jest większy ot tak bez powodu ;) ale bluzka pasuje i czarny mimo wszystko też trochę maskuje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

botox, gdzie polecacie? (26 odpowiedzi)

witam, chciałabym wybrac sie na botox (chce pozbyc się zmarszczek nad brwiami i minicznych przy...

Męskie stringi na plaży i na codzień co sądzicie? (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim, Chciałabym poruszyć dość nietypowy temat, który ostatnio zaprząta mi głowę. Mój...

Skup odzieży używanej w 3mieście, gdzie? (52 odpowiedzi)

cześć wszystkim! po porządkach w szafie mam 2 worki ubrań i miejsce na nowe ciuchy :) czy...