UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Franciszka Schuberta 102A

Artur - opinia (1) Szybko i miło. Profesjonalna Pani znalazła dla mnie korzystną ofertę na OC/AC Artur Adam - opinia (1) Polecam Panią Żanetę. Profesjonalna obsługa. Adam Iwona - opinia (1) Polecam współpracę z panią Emilia i panią Żaneta błyskawiczna pomoc i reakcja... Iwona
Anna - opinia (1) Miła i profesjonalna obsługa. Polecam. Anna alkuz - opinia (1) miła, pomocna i profesjonalna obsługa, alkuz Dawid - opinia (1) Polecam. Kontakt z Panią Żanetą M. w pełni spełnił moje oczekiwania.... Dawid Ryszard - opinia (1) Sprawnie i szybko wybrano dla mnie najlepszą (najtańszą) ofertę. zdecydowanie... Ryszard Ewelina - opinia (1) Jak zawsze jestem zadowolona z usług. W dodatku wróciła z urlopu moja... Ewelina Ewelina - opinia (1) Szybko, sprawnie bez wychodzenia z domu. Polecam!!! Usługa: nnw dla dziecka Ewelina Romuald - opinia (1) bardzo miła i profesjonalna obsługa Romuald Jerzy s - opinia (1) Bardzo kompetentna szybka i sprawna obsługa Jerzy s Aleksandra - opinia (1) Profesjonalnie przygotowana oferta, bardzo dobre podejście do klienta Aleksandra Aga - opinia (1) Serdecznie polecam, potrzeby klienta bardzo skrupulatnie przebadane, kilka... Aga Ewa Chrobak - opinia (1) Jestem zadowolona z zaproponowanego ubezpieczenia. Agent udziela informacji o... Ewa Chrobak Dariusz - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony! Sympatyczna obsługa i dobra oferta. Kupiłem OC. Dariusz Anna - opinia (1) Od kilku lat korzystam z usług Ubezpieczalni, jestem zadowolona, mam kontakt... Anna Przemek - opinia (1) Panie pomocne, wybierają najlepszą opcję, przedstawiają faktyczną i... Przemek ewelina - opinia (1) W Galerii Morena profesjonalna i sympatyczna obsługa , polecam ewelina JN - opinia (1) Pani Żaneta Mazur, kompetentna, miła w obsłudze klienta, wybrała... JN Anna - opinia (1) Bardzo lubię korzystać z tej ubezpieczalni, szeroki wybór, kompetentni... Anna