UBEZPIECZALNIA

Ubezpieczenia

Gdańsk, Franciszka Schuberta 102A

Paweł M - opinia (1) Od kilku lat korzystam z usług i jestem bardzo zadowolony. Zawsze dostaje... Paweł M Hania - opinia (1) Pani Joanna M. fachowo wszystko wytłumaczyła, znalazła korzystną dla mnie... Hania Marcin - opinia (1) Polecam Panią Żanetę Mazur. Bardzo sprawne załatwienie ubezpieczenia, nie... Marcin
Katarzyna - opinia (1) Rzeczowa i miła współpraca, szybkie załatwienie ofert. Warta polecenia Katarzyna Maciej Zawadzki - opinia (1) Konkretna pomoc w zakresie ubezpieczenia nieruchomości z uwzględnieniem... Maciej Zawadzki Anna - opinia (1) Miła i solidna obsługa w szczególności polecam panią Żanetę Kozakowską.... Anna Katarzyna - opinia (1) Polecam Panią Żanetę Kozakowską - starszy specjalista ds. Ubezpieczeń Katarzyna Sebastian - opinia (1) Najlepsze miejsce do ubezpieczenia wszystkiego co trzeba Sebastian Marek - opinia (1) Najtaniej na rynku. Wszystko już tam ubezpieczam. Marek Zbigniew - opinia (1) Fachowa, miła i bardzo szybka obsługa. Korzystam od wielu lat i jeszcze nigdy... Zbigniew Tomasz - opinia (1) Gorąco polecam, szybka obsługa, oferta dostosowana do moich oczekiwań,... Tomasz Ewa - opinia (1) Dziękuję pani Żanecie za profesjonalną i przemiłą obsługę. Serdecznie... Ewa Monika - opinia (1) Miła i kompetentna obsługa. Potrafiąca doradzić. Monika Karolina - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa, w szczególności Pani Żaneta :) jestem ze... Karolina Lukasz - opinia (1) Szybko, sprawnie, pełna pomoc w wyborze i miła atmosfera współpracy. Lukasz Wiesław - opinia (1) Rzeczowo przedstawione warianty ubezpieczenia, klarownie przedstawione... Wiesław Zadowolony klient - opinia (1) Serdecznie Polecam Pania Aleksandre! Zadowolony klient Małgorzata - opinia (1) Profesjonalna obsługa, oferta dopasowana do potrzeb Klienta, sprawna... Małgorzata Tomasz - opinia (1) Serdecznie polecam usługi w tej firmie. Jestem stałym klientem. Współpracuje... Tomasz Piotr - opinia (1) Bardzo sympatyczne Panie. Pomocne i co najważniejsze nie wciskają na siłę... Piotr