Ubranka

Ubranka
Nie będę się użalać nad sobą ani pisać jak to mi jest ciężko,ile to mam dzieci itp , ściemniać i lamentować, poprostu przyjmę ubranka dla chłopca małe, od 62r i dla dziewczynki na 2 latka, rozm 86/92, bo jestem teraz w takiej a nie innej sytuacji że nie mogę im kupić. Z góry dziękuje!!!

Jak ktoś ma leżaczek-bujaczek i wózek, i wogóle jakieś rzeczy dla takich maluszków do oddania to również z wielką chęcią i wdzięcznością odbiore:)

POZDAWIAM:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

hehe,konkretna osoba..bez sciemniania..brawo..szkoda ze nie mam tych ubranek..bo pani na nie zasluguje.pozdrawiam
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak czytałam te wszystkie ogłoszenia jacy to ludzie nie są biedni itp to słabo mi sie robiło, każdy może ściemnić a myśle że wielu ludziom jest ciężko, zwłaszcza jesli ma sie dzieciaczki, ale bez przesady żeby każda mama takie rzeczy wypisywała! Wszystkie samotne i bez środków do życia :) Dlatego postawiłam na szczerość hehe i mam nadzieje że więcej osób mnie popiera.
POZDRAWIAM :)
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Skup starych zegarków naręcznych (52 odpowiedzi)

Skup starych zegarków naręcznych Witam, Możliwe, że w Twoim domu masz stary zegarek, jeśli nie...