Urwis

Temat dostępny też na forum: Urwis
Opinie do filmu: Urwis.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie polecam

Dla młodszych 3-4 latków niezrozumiały, dla starszych nudnawy. Za dużo krzyku, zachowania zwierząt wymyślone ani zabawne, ani pouczające. Będąc z wnukami sama się wynudziłem.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 6

Polecam

W opinii dziewczyn w wieku 6 i 9, starsza oceniła na 10, młodsza na 100 ;-) tata aż tak bardzo się nie wynudził więc baja spoko, morał i wzruszające momenty były.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Polecam

Byłam z dwiema 9 -latkami w kinie. Dziewczyny super się bawiły, dużo momentów zarówno zabawnych jak i wzruszających. Film, w którym nie ma agresji, prosty przekaz, wiara w człowieka i w dobro wygrywa. Dla mnie jako osoby dorosłej początek lekko nudnawy ale później film nabrał rozpędu i nawet się wzruszyłam.Dziewczynkom film bardzo się podobał.
Polecam!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bardzo dobry film dla dzieci :-)

Widziałem w kinie ten film razem z moim prawie 7-letnim Synkiem. Jemu film bardzo się podobał - i to właśnie jest film dla dzieci - nie dla dorosłych. Ale prawdę mówiąc i dorośli z niego mogą coś wynieść dla siebie - bo w filmie pokazane jest to co naprawdę liczy się w życiu - miłość, przyjaźń i bycie dobrym człowiekiem (tfu!) pieskiem ;-) Udanego seansu.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super

Polecam!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mi i mojemu synowi się podobała.

Bajka ma też charakter edukacyjny w podejściu ludzi do zwierząt.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rewelacyjny film.dla dzieci!

Świetny film dla dzieci! Dużo dobrej zabawy i śmiechu. Polecam.wszystkim dużym i małym!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Wielki błękit (7 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wielki błękit . Przeczytaj o filmie.

Rodzina do wynajęcia (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Rodzina do wynajęcia . Przeczytaj o filmie.

Jedna bitwa po drugiej (11 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Jedna bitwa po drugiej . Przeczytaj o filmie.