VECTORIUS

Proszę o informację czy ktoś pracował w firmie VECTORIUS remontowo -budowlanej (wykończeniówka) z Gdyni
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: VECTORIUS

nikt nie pracował w tej firmie u Wiktora Sz. z Gdynia?!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

facet oszukuje na kase
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

uczciwa firma i pod względem wykonywania pracy i wobec pracowników. Wykańczali nam dom w lato, jesteśmy bardzo zadowoleni, pracownicy się nie skarżyli wręcz przeciwnie.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

a kto skarży się zleceniodawcy?!...(~Marcin79) P.Wiktor nie należy do uczciwych, obiecuje tygodniówki bez umowy co do czego o kasę trzeba się upominać a na koniec jak rezygnujesz to odejmie sobie jakąś kwotę i nie wiesz za co, więc jeśli ktoś nie pracował u niego to po co takie rzeczy piszę, a co do remontu... współczuję bo na pewno przepłaciliście ja pracuję w tym fachu o 10lat dłużej niż wspomniany Pan i pierwszy raz widziałem jak można tyle materiału zmarnować, wszystko robi o wiele dłużej metodami z zagranicy, gdzie nosił tylko płyty... a potem i tak trzeba było poprawiać. Nie zgadzał się na nasze wykonania, więc potem się poprawiało a odbiór punktu handlowego przedłużył się o ponad tydzień.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10

Bzdury chlopie piszesz!!! pracowalem u Wiktora i placi pieniadze na czas i premie daje sam od siebie,tylko trzeba pracowac a nie przychodzic do pracy dwa razy w tygodniu ijeszcze na kacu.Co do jakosci wykonania to podejrzewam ze jakosc przerosla Ciebie dlatego zrezygnowales.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...