W ciemność. Star Trek

Temat dostępny też na forum: W ciemność. Star Trek
Opinie do filmu: W ciemność. Star Trek.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Bądźmy szczerzy, a raczej szczere...

Kto idzie ze względu na Harrisona? ;)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 9

Chaos.

Poszedłem na ten film jako fan sci-fi i całej kultowej serii. Liczyłem na miłe spędzenie czasu, a wyszedłem z kina zmęczony i zniechęcony. Przez 3/4 filmu wszystko się trzęsie i lata po ekranie bez ładu i składu. Przesadzili. Jak po obejrzeniu poprzedniej części kupiłem film na płycie i chętnie do niego wracam, tak nowego nie będę już chciał ponownie oglądać.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

opinia

masz racje nam też ten film się nie podobał ponieważ mało efektów 3d ,i jeszcze tak drogie bilety masakra a parking za co te 3 zł to oburzające skandal na szczęcie antoni się tym zajmie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Gdyby nie durne komentarze poszedłbym wcześniej

Nie lubię obrażać ludzi ani deprecjonować nie swoich opinii ale komentarze do tego filmu napisały chyba głupkowate dzieci albo zawistna konkurencja. Film nie ustępuje poprzedniej, kinowej części z 2009 a - jestem na świeżo, więc nie do końca obiektywny - chwilami jest chyba lepszy. Bardzo konsekwentne są postacie, trudna relacja między głównymi bohaterami stanowi dowcipną aluzję do życia, Zoe Saldana zachowuje się cały czas jak kobieta z krwi i kości a prawa fizyki naginane są we w miarę akceptowalny i nie obrażający inteligencji sposób. Są to dwie godziny spędzone z przyjaciółmi ze Star Treka 2009, pełne subtelnego humoru i sympatii. Nie wiem jak można napisać, że w filmie jest mało efektów bo wszystko w filmie jest jednym wielkim efektem. Chyba, że ktoś na codzień żyje na statku kosmicznym a na dodatek pochodzi z przyszłości.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Popieram Miłośnika Bzdur

Też naczytałem się durnych komentarzy, a film okazał się genialny. A co ma cena biletu czy parkingu do opinii O FILMIE. Dla mnie rewelacja, super efekty, akcja, postacie. Do tych co nie byli - ludzie, jeśli sugerujecie się komentarzami, idźcie się chociaż przekonać z ciekawości i sami oceńcie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

dobry film

Dobry film w stylu Hollywood-kim,efekty specjalne na przyzwoitym poziomie, film płynie ładnie gładko i przyjemnie. Jest tu coś więcej niźli tanie efekciarstwo, tak szanowni państwo, można pokusić się po obejrzeniu filmu o morał. Inteligentne i z humorem ułożone dialogi, są dodatkowym elementem, który składa się na całość. Czyli przyjemny film na weekendowe wyjście i samemu i kimś do towarzystwa, bez obawy nikt się nie będzie nudził, a i zbędnego uszczerbku na umyśle nie dozna, wręcz przeciwnie, powiedziałbym. Przy okazji, przyłączam się do opinii o na wyrost krytykujących ten film niepochlebnie głosach.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Skarbek (9 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Skarbek . Przeczytaj o filmie.

Rambo: Pierwsza krew (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Rambo: Pierwsza krew . Przeczytaj o filmie.

Maryja. Matka Papieża (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Maryja. Matka Papieża . Przeczytaj o filmie.