WÓDKA 18.11.2005

jak w temacie. piszcie gdzie i jakie macie uwagi! czekamy na propozycje.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: WÓDKA 18.11.2005

21.30 SOPOT , piwo w siouxsie a dla wytrwałych i pełnoletnich nocne balety do sameo rana w różnych klubach

a morze by tak nie 18.11.05 tylko 19.11.05? niektorzy w sobote pracuja, nie wspominajac o piatku:(

zapraszamy!! Kuba wydaje specjalne licencje ;]

Mi tam jak narazie i jeden i drugi termin pasuje, więc decydujcie kiedy wolicie. Acha i żeby nie było że nie wpuszczą rezprezentacji U-21 :P

W soboty sa przewaznie wszystkie lokale zawalone. W piatki jest troche luzniej wiec to tez ma znaczenie male...

lepiej daily blusa nawiedzic, tam wieksze hardkory mozna wyprawiac, piwko dobre albo papkin jak kiedys i balety na stołach :D

bede akurat w tym czasie w Polsce to na bibe sie zalapie :) Dajcie tylko dokladna date i godzine. Pozdr

o Ty pijaku uslyszal o wodeczce i juz do polski chce wracac:) no tak nie wszedzie taka dobra ta ognista woda:P

18 to chyba piatek, to chyba dobry dzien bo po piatku jest wolna sobota. pozostaje tylko wybrac kanjpe w sopocie, proponuje cos sredniej wielkosci (byle nie jakis klub lub nie daj boze jakiejsc miejsce typu 'trendi')
nadawac sie moze kazda knajpa gdzie za balety na stole nie wylatujemy z lokalu.

sorry ale Krzyzak tylko mandaryna :D

uhhh ale wstyd :) ja tam nawet nie wejde to dego hihihi ;) ;) ;) klubu :P akuratne miejsce dla hiehiehie, LOL a to trendi tam jest? buhahahah. to juz lepiej zrobic wielkie ognicho na palzy, przyniesc herbaty w termosach i pare litrow spirytusu.

luuudze, mandaryna czy inna klubowa sie nie nadaje na impreze dla bikwerow, troszku znam to srodowisko i tam nie wpuszczaja takich 'grzecznych chlopcow'. kiedys koniec sezonu byl w papkinie i chyba zle nie bylo.

Ewa mam prosbe..nie naduzywaj mojej cierpliwosci bo skonczy sie znow placzem...

rB zauwaz ze nie proponowalem mandarynki, nawet mi przez mysl nie przeszlo.. ale widze mam tu nidopchnieta fanke :D sesesese, ale z drugiej strony nie pojdziemy do jakiejs speluny a papkin sie smialo kwalifikuje.

mysle ze Koliba bedzie przyzwoitym miejscem, tylko nie wiem jak tam patki wygladaja.

Ewa, idz do domu!!

widze Jakub, ze masz jakis powazny problem z "niedopchnieciem" :)

ale widze, ze CX bardzo by chcial byc "dopchniety" przez Krzyzaka!!!! LOL :)))))

Jakub Milosierny nie bedzie ripostowal :D

hehe dobre. Krzyzak dopchnij mnie prosze

wedle zyczenia bedziesz dopchniety! :d

A może impra w Gdyni??

Panowie (i Pani) zdecydujcie się w końcu, bo tu gardło suszy, noga swędzi...
Jak mamy pić to pijmy!!! Jak nie, to jazda...przełaje są, Cichy ostrzy zęby na Puchar Polski :>

koliba albo kontrast

To może by tak Kontrast...

na biegu niepodległości w Gdyni ustalimy szczegóły........zapraszam serdecznie, mała rozgrzewka przed baletami :-)

tylko ze do kontrastu malo ludzi z gdanska przyjedzie... powrot na poteznej bani rowerem do domu w jesienna noc z gdyni do gdanska nie przedstawia sie za ciekawie (z punktu widzenia obrzydliwie tzezwego obywatekla siedzacego w pracy)

rB napisał(a):

> tylko ze do kontrastu malo ludzi z gdanska przyjedzie... powrot
> na poteznej bani rowerem do domu w jesienna noc z gdyni do
> gdanska nie przedstawia sie za ciekawie (z punktu widzenia
> obrzydliwie tzezwego obywatekla siedzacego w pracy)

i to mają być sportowcy?????? pijesz nie jedź.......

nie jedziesz wypij! a co to sportowiec ma byc abstynentem? hah... 90% maratonczykow powie tobie ze po ciezkim maratonie wielka to przyjemnosc siupnac sobie zimnego browarka :p

a rB jest sportowcem? :D

ofkors, kuzwa! ktos ma watpliwosci?! cwicze browary od rana do wieczora, skacze po flaszke przy kazdej okazji, dzwigam kszynke bronxu przynajmniej raz w tygodniu, poza tym specjalizuje sie w calodobowych gozalkowych maratonach i w pchnieciu kuflem po barowym kontuarze :D

hahaha o qwa....

tylko nie wpadnijcie na latarnię herosy

Biorac pod uwage ze Sopot wypada po srodku to kazdemu bedzie rownie blisko (z Gdanska jak i z Gdyni) i tego bym sie trzymal. Organizowanie czegokolwiek w Gdyni sprawi ze znacznej czesc osob odpadnie. Tak samo jakby organizowac cokolwiek w Gdansku, to sie Gdynia czesciowo wykruszy. Niech bedzie sopot i tego juz nie ruszajmy. Pozostaje tylko kwestia wyboru knajpy

Sopot na 100%

Koliba?

Gdziekowliek gdzie bedzie mozna wejsc, usiasc i strzelic browara. Minusem koliby jest to ze troche na uboczu stoi i jak tam bedzie komplet to trzeba bedzie deptac z buta pol godziny do innej knajpy.

Koliba bedzie ok, ja sie na to pisze :)

to mozna zadzwonic i zarezerwowac dwa stoly przy kominku, nie bedzie to problem o ile nie trafi sie tam jakas impreza muzyczna, wtedy to kicha bo przyleza jakies rozne pajace i beda przeszkadzac.

a kto przyjdzie? jest jakas czarna lista?

Jeszczenie ma ale można by zrobić....

Dla mnie nie ma znaczenia gdzie mam pić w jakich warunkach, byle by było dobre toważystwo....

oo to robimy plenerowa bibke z ogniskiem :D

Dobra....konkrety, trzeba to wszystko złożyc do kupy i jakoś się w końcu umówić.

data: 18 listopad
godzina: 20:00
miejsce: Sopot, przy głównym wejsciu na malo (zaraz przy non stopie) i będziemy szturmowac KOLIBĘ

Jeżeli to by miała być Koliba to i tak trzeba by było zarezerować jakieś miejsca albo być w miarę wcześnie,bo obawiam się, że w piątek może być pozajmowane a stanie z kuflem w miejscu i gadanie mija się trochę z celem.

Tak? Czy ktoś ma jeszcze jakieś uwagi czy też inne pomysły?

ja mam taki fajny pomysł, że 19.11.2005, żebym nie musiał iść na egzamin z analizy na kacu;)

prosilem o konkrety a nie takie bezsensowne sciemnianie, ktore do niczego nie prowadzi. To tylko wprowadza zamet.... Trzymamy sie daty, ktora jest i ewentualne modyfikacje dotyczace godziny, klubu i rezerwacji...

hmm a moze SOBOTA bedzie lepiej co?

Taaa, ale zapomnij o jakichkolwiek miejscach siedzacych wtedy bo nigdy sie tyle tłumu nie schodzi jak w soboty.
A moze 2-dniowy maraton ? :) A dla tych co chca byc w formie to niech zaczna juz od czwartku....

Mi również by lepiej pasowała sobota.

To umówmy sie na sobote, a jak nie znajdziemy w miarę lokalu, to Kuba zrobi balety na kwadracie :)

właśnie, może ktoś ma wolną chatę - przecież jak wszyscy ściągną buty to rodzice się nawet nie zorientują, że coś się działo:>

k****, ale kombinujecie..........robimy balet w piątek w kolibie a pozniej poprawka w sobote i wszyscy beda zadowoleni:-). Ja bede w piatek i pare innych osob ze swiatka kolarskiego...........cu

Ja tam moge byc w piatek i sobote, im wiecej tym lepiej :-)

w piatek w kolibie pewnie bedzie regulrana dyskotega z platnym wjazdem... pelno dzieciakow i lomot z glosnikow :(

a w sobote bedzie lepiej?

a cholera wie, zadzwonie tam wieczorem i zapytam czy maja w planach potancowki, jak by szykowali sie na party to mozemy do daily sie wbic (blisko dworca i nei ma problemu z rezerwacją), browar zdecydowanie lepszy bo mają litrowe :D

poprawka, w kolibie nie ma telefonu :D jak ktos bedzie w polbizu to niech zajedzie i zapyta czy w piatek/sobote za jakies imprezy organizowane

bede tam zapewne w srode "trenował" wiec o ile sie plany nie zmienia, albo ktos mnie nieuprzedzi to sie rozeznam...

w piatek w daily nie ma zadnych koncertow wiec smialo mozna tam wbijac :) rezerwacje mozna zrobic internetowo
http://www.dailyblues.com.pl/ tu adresik dla zainteresowanych jak tam trafic

w daily graja TYLKO blusa??

tylko?...

umca, umca tam nie uświadczysz, ale gitarowe zempolenie jak najbardziej

a czy do blusa albo tego drugiego da się potańczyć? bo jakoś tak mi się trcoeh wydaje że niezbyt... ale może to dlatego że to nei moje klimaty...

Ludzie to co z ta impreza?!?!!? Kiedy i gdzie, bo cos czuje, ze sie skonczy tylko na gadce o imprezie...Ja proponuje sobote co do lokalu to obojetne, bo sie nie znam:P.

a moze tak przyszly weekend? :D

jeejejejeeeeeeeeeejeeeeee! je!

Przyszły weekend też :)

w przyszłym sezonie zawody rowerowe tez bedziecie tak przesuwac, temu pogoda nie pasuje, ten z formą nie trafił, żona nie pozwala, dzieci płaczą,........co jest z Wami chłopaki i dziewczyny?? lipa....a KK sam zaproponował termin a teraz c*** dupa c****....żenada no i szału nie ma....bede w piątek CU

cx chill chlopaku

muza komus nie pasuje (to ze blues jest w nazwie nie oznacza ze tam tylko Milesa Dejvisa uswiadczysz)... chcesz sobie posluchac to sluchawki zaloz. celem imprezy jest nawalic sie jak autobus w boże cialo, tancowac w takim stanie mozna nawet przy dzienniku telewizyjnym.
wyzej kolejny glos 'zrobmy impreze ale nie wiem gdzie'... no kuzwa! stanowczosci troche!!

Prosze sie zdeklaować kto przyjdzie 18 listopada do sobotu na popijawe (nie kto chce tylko kto przyjdzie - glosy ze nie moge bo costam prosze sobie darowac bo to nie istotne). do czwartku sie policzy ile bedzie ludzi bo dla wiekszej bandy trzeba bedzie cos zarezerwowac. Jest knajpa gdzie nikt sie krzywo na wariatow nie patrzy i mozna sie tam nachlac. Robilismy juz tam bikerskie balangi, było grubo i nikt nas kosztami za uszkodzenie lokalu nie obciazyl.

jestem spokojny :)

rB napisał:

> muza komus nie pasuje (to ze blues jest w nazwie nie oznacza ze
> tam tylko Milesa Dejvisa uswiadczysz)...

LOL! A od kiedy muzyka Milesa Davisa to blues ??

a od kiedy Rydel gral blusa :P takie sa niestety stereotypy...

a więc.... ja przyjde..:))

no i moj blad :P

tak czytam i czytam i kurna zadnego porozumienia,
zupelnie jak kurna w rzadzie
zdecydujcie sie raz na dobre,
ze tez nie ma jednej osobym, ktora wezmie to wszystko "za morde"
Kuba na poczatku konkrety byly a potem sie rozmylo,
zrobcie spotkanie w piatek i tyle
jak komus nie pasuje albo nie moze to trudno (np. ja :( )
a reszta niech sie spotka i skoczy np. do Koliby o w miare wczesnej godzinie zeby przede wszystkim pogadac, a potem imrz, no a w drodze do zawsze mozna cos zarzucic " na poczatek"

pozdrowienia z Dublina
Peter

Panowie trzeba cos ustalic bo marudzicie jak moja stara. Ja proponuje zbiórka w piatek o 20 przy glownym wejsciu na molo w Sopocie (chyba kazdy wie gdzie jto jest) i uderzamy do koliby. Jak tam bedzie lipa to najwyzej zmienimy lokal, nie widze w tym zadnego problemu. Jak komus nie pasuje to w Sobote robimy poprawke, to samo miejsce zbiorki i ta sama godzina tyle ze mozna zajsc do innego klubu. PASUJE ??

Ja tu ostatnio mam zaległości - wyrwałem się z tematem jak kto głupi ale może jednak zrobimy jak Mariusz pisał i spotkamy się z sopocie o 20 a na miejscu będzie zimno i mokro to się szybko decyzje podejmie :p.

Killersi się pojawią tylko musza widzieć gdzie ... trójmiasto to nie trąbki wlk. i ciężko się będzie znaleźć w razie co ....

Co Wy na to ?

PS

lokalizacja sopot jest chyba najlepsza z "globalnego" punktu widzenia jeśli chcemy wziaśc pod uwage ludzi z redy tak zamo jak ze stogów ...

Jak dla mnie możecie przyjechać do mnie - małżonka na pewno się nie obrazi - tylko zaraz wszyscy powiedzą ze daleko ...

Ja nadal lobbuje za DailyBlues!!!!

primo: fjna knajpa
drugie primo jest w centrum i bardzo blisko dworca skm wiec z powrotami do domu nie bedzie problemu
trzecie primo: piwo tanie
czwarte primo: piwo tanie

Koliba jest na zadupiu i w nocy na bani wracac z tamtąd to zadna atrakcja, jeszcze wpier... ktos zaliczy i bedzie placz ;)

nie mam pojecia ile osob sie stawi, ale mysle ze dobrze bedzie zarezerwowac cos, poprosze o to kumpla co ma tam znajomych zeby zalatwili klawe miejsca w koncu sali.

proponuje spotkac sie w sopocie o 19-20 pod jurkiem, mozna najpierw jakis podkład w plenerze przyjąć, zagruntować się wstępnie i udać do knajpy :)

Do jakiego wieku przyjmujecie zgłoszenia:).

no jak nie masz 18+ no na wóde musisz przynieść pozwolenie od rodziców albo przyjść z rodzicem/opiekunem :P wpolsce jest zakaz sprzedaży alku małolatom, ale zakazu sporzywania chyba nie ma... za nakłanianie nieletnich do picia gozaly tez jest kara tylko ze nieletnich wcale nie trzeba namawiać, sami trąbią wódzie jak sie patrzy ;)

Mam 18 x2 + trochę.Chyba cieńko to widzę.Ale na geriatrię jeszcze się nie nadaję:):):)

oo emerytom to tylko kroploweczka przysluguje (sole fizjologiczne + seta) :P

Ja wiedziałem że tak będzie.:):):)

Udam się do Klubu Seniora i walnę dziurawiec.Życzę smacznego.

Wczoraj "trenowalem" w Kolibie. W piatki i w soboty bedzie tam normalna dyskoteka czyli zadnych udziwnien nie planuja. Wjazd 10 zł. Piwo 5 zł.
Jezeli chodzi o zageszczenie w lokalu, to poinformowano mnie ze w soboty jest raczej tloczno, w piatki torche luzniej. Zastanawia mnie tylko co oni rozumieja przez okreslenie tłoczno, bo jesli w srode ok 23 bylo juz tak zawalone ze byl klopot zeby przebic sie przez parkiet do baru, to w piatek i sobote na pewno bedzie jeszcez bardziej ubite...
W srode o 21 juz nie specjalnie bylo duzo miejsc siedzacych, a na pewno nie cała ława... tak wiec w piatek i sobote o 20.30 tez raczej nie napałalbym sie na miejsca siedzace... O 21 jak wlacza muzyke to tez bedzie na tyle głosno ze uwagami o sprzecie rowerowym sie nie powymieniacie :)
Ktos wspomnial ze Koliba jest na zadupiu, ale do przystanku SKM w Kamiennym Potoku jest jednak w miare blisko...
To tyle jesli chodzi o info...

Co do dnia, to mi bardziej odpowiada piatek.
Co do klubu to mi powiewa, ale sam nie wiem czy Koliba to najtrafniejszy wybor. Ogolnie to sie dostosuje.

to dziś jest piatek, bedziem w daily siedzieli od okolo 20, kto chce to niech wpada.

Hej :)

Zaluje bardzo ze mnie z Wami nie bedzie :( moze sie uda w przyszlym roku ) Tymczasem wiec zycze: ... chyba "coby Wam gardla podawaly" ;).
A jesli komu bedzie malo, serdecznie zapraszam do Elblaga!!! w Niedziele my rowniez sezon zegnamy (info: http://rowery.elblag.net)
Pozdrowka :)))

arek ::SK::

I tak tez moze niech zostanie. Wpierw do daily, a pozniej jak juz kazdy bdzie na bombie to zaatakuje sie jakas kolibe albo inny lokal. Nie wiem czy punktualnie - ale ja bede

Ktos jeszcez bedzie?

Będzie kilkuosobowa reprezentacja SK.

Brawo dla Was chlopaki, Daily Blues pusty, w kolibie rowniez nikiogo nie ma, a jest godzina 22:05..... Respect za organizacje !!!

No ktos nie najlepiej sie dowiedział jak jest z dostepnoscia Daily... BYlem o 20.40 i widze ze impreza zamknieta i zero informacji gdzie moze ktokolwiek byc ....

Musi być że sponiewierali się po drodze.
Hi,Hi.

pffffffffffffffff!

wodyyyy :D

Krzyzak ty pijaku :P

Sławek napisał(a):

> Brawo dla Was chlopaki, Daily Blues pusty, w kolibie rowniez
> nikiogo nie ma, a jest godzina 22:05..... Respect za
> organizacje !!!

Wszystko wina RB !! :>

Z przyjemnością napiłbym sie wódeczki w kolarskim gronie gdyby nie fakt ze pewnie bedzie tam ten nadęty buc krzyzak. Koles powinien troche zbastowac bo niedlugo jego pewnosc siebie go rozsadzi

Badz Pozdrowiony Tomkuu! :)

Trzebya bylo wpasc za pierwszym razem. Tak perfekcyjnie zorganizowane to bylo, ze wszyscy byli, ale nikt sie nie znalazl...Na pewno bys wtedy sie nie natknal na swojego ulubienca...

nieprawda, mi sie nawet film urwał :P mimo braku organizacji

No własnie - nas wyslales pod daily, a sam zalales sie w trupa.
Mialo byc wszystko fajnie a na miejscu sie okazalo ze jednak impreza zamknieta... Ktos sie jednak nie do konca dowiedzial, a sprostowania zadnego nie widzialem... no i wyjscie sie sypło....

Inne tematy z forum

Gdzie kupić rower? (26 odpowiedzi)

Cześć! Szukam jakiegoś sklepy w Trójmieście, gdzie mógłbym kupić dobry rower po niewygórowanej...