Warsaw by Night

Temat dostępny też na forum: Warsaw by Night
Opinie do filmu: Warsaw by Night.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Opinie

Ludzie jak to ogladaliscie to wezcie cos o tym napiszcie bo nie wiem czy warto wydawac kase bo wole kupic cwiartke niz isc do kina z gory dzieki za opinie
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wygląda jak

serial TVN w wersji kinowej
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mi się nie podobał, szkoda kasy.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Katastrofa

Kolejny doskonały dowód na to, że polskie kino to pomyłka. Zdecydowanie rozczarowanie. Wszystkie najlepsze moment w zwiastunie - także polecam zwiastun, a pieniądze na kino warto wydać na cokolwiek innego.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

mylne wyobrażenie

Zwiastun zapowiada film lekki i zabawny, tymczasem jest to film o zyciu (zauwazcie dramat) i ma swoj sens, tylko nazywac się powinien "sto lat samotnosci". Zgadzam się z wczesniejszym komentarzem, ze wszystkie najzabawniejsze fragmenty zawiera zwiastun.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

nie polecam

Film nie poruszył ani moich emocji, ani mózgu, nie polecam. rzadko żałuję wyjścia do kina, tym razem tak się stało. Mimo świetnej obsady nie zaciekawił mnie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Cenne opinie

Aczkolwiek ze sporym dystansem podchodzę do polskich filmów, zwłaszcza komedii, po wysłuchaniu rozmowy scenarzystki i aktorów w TV uwierzyłam, że to rzeczywiscie może być doskonały film, inny niż wszystkie i zamierzałam go obejrzeć. Dziekuję, że oszczędziliście mi rozczarowania / i pieniędzy na bilet/. :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

dobry film

oceniam ten film na 4, bo zbyt zabawny( jako dramat) nie był.(W skali 6 stopniowej) Dobrze ukazana rzeczywistość- taka prawdziwa- bez mydlenia oczu- upiększania- oczywiście przedstawione przypadki "braku szczęścia" i prawdziwej miłości. Trochę z Almodovara, Kieślowskiego. Trzeba mieć odpowiedni nastój na taki Film. Wyśmienita gra aktorów, szczególnie Pani Stanisławy Celińskiej.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

hihi

Niezla wkretka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Opinia

Porażka. Szkoda czasu i pieniędzy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

dla ambitnych

Film ukazujący róże oblicza zdrady, z podłożem psychologicznym, nie jest to rozrywka, mając kiepski nastrój lepiej go omijać, mnie się podobał, ale trichę dziwny
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

opinia

Dramat. Film ukazuje polską rzeczywistość. Wynika z niej jedno, jesteśmy żałośni. Transformacja ustrojowa, zdecydowanie, nie wyszła nam na dobre.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Odradzam!!!

Zdecydowanie odradzam, gniot i tyle.... szkoda pieniedzy!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Odradzam zdecydowanie.

Reżyser i scenarzysta powinni oddać kasę tym ludziom,którzy zapłacili za obejrzenie.Co tam jest do oglądania??
Cztery historie jakich wiele w życiu??

Totalne dno i wodorosty!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

bez przesady

podoba mi się wątek traktowania ojców - ostatni epizod . Córka " wiesz co mamo widziałam dzisiaj tego skur.. na ulicy" Mam : "no wiesz jak możesz mówić tak o swoim ojcu" A dalej pokaz swoich możliwości jako kobiety ...
No poczułem się jak u siebie ;-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

dno

To miał być miły wieczór w kinie musiałem przepraszać znajomych że zaproponowałam im taką ,,rozrywkę,,
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

słabizna

wszystko co najlepsze pokazane w zwiastunie
nuda na maxa mimo ze był potencjał na fajny film o kobietach i dla kobiet
szkoda czau
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bardzo dobry film

Większość z tych powyżej piszą o tym filmie myli swoje (niespełnione) oczekiwania z tym co spotkali na ekranie.
Po pierwsze to nie jest film TVNowski. Po drugie to nie jest komedia (chociaż trochę śmiesznych sytuacji jest). Po trzecie aktorzy zagrali w większości znakomicie i przekonująco.
Film jest prawdziwy w sensie sytuacj które opisuje. Dawno nie oglądałem czegoś tak autentycznego. A że każda opisuje jakiś koniec i utratę złudzeń, pożegnanie. Utratę i bolesne dochodzenie do świadomości, że to co sądziliśmy - np. O miłości tego właśnie mężczyzny, czy tej kobiety - to nieprawda. I co teraz z tym zrobić.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Mała Amelia (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Mała Amelia . Przeczytaj o filmie.

Teściowie 3 (15 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Teściowie 3 . Przeczytaj o filmie.

Rodzina do wynajęcia (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Rodzina do wynajęcia . Przeczytaj o filmie.