Ile wódki na osobę? (6) Jak myślicie ile musimy kupić na 70 osób? Gala w czym do ślubu zimą? (4) jestem straszny zmarźluch, i nie wyobrażam sobie mojego ślubu w styczni kiedy... qqq Hotel Rezydent (3) Doświadczone/i!! CZy ktoś z Was miał przyjęcie weselne w Hotelu Rezydent???... Victoria
Leśny dwór w sulęczynie (7) czy ktoś z was robił tam wesele?czy jest drogo? i jak tam wogóle... kwiatuszek zdjęcia-ile to kosztuje (12) Mam ważne pytanie. zanim zaczniemy szukać fotografa na nasz ślub (7 maj :))))... aśka FOTOGRAFA Z WARSZAWY (11) Szukam fotografa. Najchętniej z Warszawy, bo tu mamy ślub i wesele, ale może... Martusia W. Cedrine Maries de paris kupie (1) 170 cm, 38/40 magda29 wesele w ogrodzie (4) witam wszystkich serdecznie wymarzylam sobie wesele w ogrodzie i zastanawiam... flowerek Centrum Bis (30) Czy któraś z Was dziewczyny szyła suknię we Wrzeszczu w Centrum Handlowym... Kola Kto wynajmuje autko do ślubu:) (3) Szukamy ładnego, najlepiej nowoczesnego autka na ślub (Audi, Mercedes... Gala Zespół (11) UWAGA !! ja tylko informuję zainteresowanych:)) ani mi w głowie reklama:))... DAS załamana:((( (18) hej! błagam polećcie mi jakiś fajny "elegancki" lokal na wesele dla 100... natka Suknie ślubne - www (6) Dziewczyny! Oto adres gdzie znajdziecie mnóstwo sukni hiszpańskich. Niestety,... S.P. Mały problem!!!!! (4) Witam wszystkich mam problem z wybraniem kanjpy. Wacham sie między Holiday... karolciapaj hotel w chwaszczynie (1) Czy ktos z Was zna moze jakies miejsce gdzie moglabym przenocowac ok.40 gosci... flowerek marsz weselny wma mp3... (6) witam Wszystkich ! miałabym prośbe do szacownego grona- czy ktoś mógłby mi... hugonetka wesele na 100 osob z noclegiem!!!!!! (4) Czy ktos z Was moze mi polecic jakis lokal? Interesuja mnie wylacznie takie w... markotka Poczuj się Księzniczką (3) Sprzedam suknię slubną z kolorze jasnego ecru, dwuczęsciowa w rozmiarze 40/42... Monia Ośrodek Zatoka w Sopocie..?! (3) Czy ktos moze wie cos na temat tego miejsca? Szukam sali na 100 osob i to... barbaros suknia ślubna (5) Sprzedam subtelną suknię ślubną, śnieżnobiałą, dwuczęściową. Gorset i... ds