podziękowanie dla rodziców (3) Szukam jakiegoś fajnego podziękowania dla rodziców. To znaczy nie chodzi mi o... KarolinaS pomoge (4) Mój ślub odbył się 16 sierpnia tego roku, ochłonełam już po wszystkim i teraz... Kasik dwor oliwski, (8) czy ktokolwiek wie o weselach w dworze oliwskim, ceny, wrazenia, niechciane... pardo
TAWERNA GRECKA,prosze o opinie (6) W pazdzierniku bede miala slub- własnie w Tawernie Greckiej - uprzejmie... Ala wiązanka ślubna - help! (4) Mam ogromny problem! Za 2 tygodnie ślub, a ja mam problem z wyborem wiązanki... Deaninga nauki w kosciele (5) a ile wlasciwie trwaja nauiki w kosciele przed slubem? pytam, bo nie bede... pardo obiad dla dj? (15) Czy dj-owi zamawia się też obiad bo nie mam pojęcia może ktoś z was coś poradzi! kura co wybrac (7) Ludziska! narodzilo sie pytanie co wybrac na weselna potancowke??!?? Kapele?... monijhgiok wesele w Holiday Inn... (1) witam, czy moze wiecie cos na temat wesel w Holideju...cena w sumie ok, ale... pardo Jaka wodka (4) Mamy do wyboru 2 rodzaje wodki Soplica badz Bolls. Ktora uwazacie za lepsza?... karoli zaproszenia slubne (3) czesc, macie juz zaproszenia slubne - ja juz mam!!! jeden klopot z glowy ;)... monijhgiok transport gosci (6) Poszukuje nie drogiego przewoznika. Autokar, kolporacja taxi... do przewozu... Ala Gdzie kupić wódke?? (5) Poradzcie gdzie kupić najlepiej wódke?? czy w jakiejs hurtowni i w... Fiwa pierścionek zaręczynowy! (8) Na której ręce nosi się pierścionek zaręczynowy? Myślałam że na serdecznym... nowonarodzonanarzeczona LOKAL NA IPREZE WESELNA JAKI SZCZERZE POLECAM OBERŻA POD LIPAMI W ŁEGOWIE. (3) zACZNE OD JEDZENIA WYBRALISMY MENI ZA 140 ZL, NIE JEST TO NAJTANIEJ SA OWSZEM... CARINKA OŚRODEK NOVITA W GDYNI (1) Pilnie poszukuję kontaktu do ośrodka Novita w Gdyni. Jeśli jest to możliwe to... GOSIK Zaścianek w Chwaszczynie? (6) Jakie macie opinie na temat wesel organizowanych w Zaścianku w Chwaszczynie?... a. Zaproszenia (2) znalazłam super zaproszenia na stronie www.4m.pl za rok chyba skorzystam :)) Nikita ZAWIODLAM SIE !!! (6) Jestem czestym gosciem tego forum i zawsze uwazalam ze to fajna sprawa i mili... wb potrzebna osoba do makijażu (6) Poszukuję osoby, która wykona makijaż ślubny u mnie w domu. Miałam już próbę... Daga