Weterynarz

Witam. Czy jest dobry weterynarz w baninie ? Te panie na różanej niekoniecznie, dają leki na zasadzie może pomoże może nie zaszkodzi a z psem nic lepiej. Tam może tylko na szczepienie dobrze pójść, nic więcej.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Weterynarz

Gabinet Kiwi, polecam.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam.Ostatnio korzystaliśmy z Kliniki Weterynaryjnej new vet 24h
ul.Chwaszyńska 22 lokal 5 Gdynia.tel:790454500.Warto podjechać jak trzeba to robią badania na miejscu i cało dobę czynne.Byliśmy z naszą sunią raz i będziemy tam jeździć teraz bo warto.A nasza sunia potrzebowała pomocy w niedzielę.Po trzech dniach już było dobrze leki zadziałały diagnoza dobrze postawiona i nie stresuje się zwierze co dla mnie było na plus.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kiwi też polecam (na Klonowej), ewentualnie w Bojanie jest też fajny weterynarz:)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kiwi
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Co prawda to nie Banino ani okolice ale polecam przychodnie weterynaryjną żyrafa na Ofiar Grudnia w Gdańsku.
Panie naprawdę znają się na rzeczy.

Z moim psem zwiedziłem kilkunastu weterynarzy w okolicach Banina, Żukowa, Gdańska i Chwaszczyna. Dopiero na Chylońskiej 230 w Gdyni udało się zdiagnozować problem i po pierwszym zastrzyku nastąpiła duża poprawa. Zgadzam się z tym, że panie z Różanej żonglują tabletkami na zasadzie, że najwyżej nie zaszkodzi. Ogólnie wszystko zależy od problemu jaki ma zwierzak. Bardziej powszechne i częste choroby są łatwo diagnozowane przez większość lekarzy, problemy z diagnozą zaczynają się przy chorobach rzadkich o mniej ewidentnych objawach. W moim przypadku najważniejsza okazała się obserwacja psa przeze mnie i przez moją żonę, a następnie dokładne przedstawienie sprawy lekarzowi. Co istotne - pani z Chylońskiej wysłuchała co mamy do powiedzenia, a dopiero potem przeprowadziła badania. Rzeczy z naszego punktu widzenia nieistotne, dla niej okazały się kluczowe do wystawienia diagnozy. Dlatego do jakiego byście Państwo weterynarza nie poszli, wymagajcie wysłuchania i rzetelnego podejścia do sprawy, nie na zasadzie podejmowania prób i obserwacji, a na zasadzie odpowiedniego ukierunkowania badań. Pozdrawiam wszystkich właścicieli czworonogów.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzięki wielkie wszystkim za pomoc , to bardzo miłe :-)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

na Różanej wysokie ceny. U Pani Oli w Kiwi taniej i badanie zwierzaka trwa dokładnie a nie tylko 5 min. Szkoda tylko ,że badań krwi nie ma w Kiwi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Badania krwi w kiwi są, robiliśmy psu nie raz.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Potwierdzam, nasza kotka też miała pobieraną w Kiwi krew do badań.

. Krew jest wysyłana do analizy do laboratorium. Tego samego dnia nie odbierzecie. Ale mi to nie przeszkadza.

Inne tematy z forum

Krzyki ul. Zlota (3 odpowiedzi)

słuchajcie, średnio co dwa tygodnie w weekendy dochodzą krzyki z ul. Złotej. Taka ślepa uliczka,...

Gdzie kupujecie mięso? (22 odpowiedzi)

Witam Mieszkam w baninie od niedawna i ostatnio miałam nieprzyjemnosc zakupic mieso w Markecie...