Wichrowski i Pan Olbrychski - macie jakieś info o premierze?

Niecodziennie powstaje dokument o kimś tak legendarnym jak Olbrychski. A skoro za kamerą stoi Wichrowski, to może być coś więcej niż tylko biografia. Ktoś już coś słyszał o premierze?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pan Olbrychski wyjdzie 15 maja, godz. 19:00 na Docs Against Gravity w Warszawie, a potem będzie pokazywany na Tofifest w Toruniu 1 lipca. Reżyseruje Robert Wichrowski, więc raczej możesz liczyć na coś głębszego, z dużą ilością materiałów archiwalnych i ciekawych rozmów z ludźmi z otoczenia Olbrychskiego. Całość brzmi dość obiecująco.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Wojna....co nas czeka? (85 odpowiedzi)

Nie będę się wymądrzać ,wiem tylko ,że pełznie do mnie strach,żal,niepewność,tracę poczucie...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (703 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Dlaczego w pl absolutnie kazdy najupiorniejszy zbrodniarz i/ lub wykolejeniec dostaje swobodny i bezkarny dostep do dzieci? (3 odpowiedzi)

wystarczy zeby mial sprawne narzady rozrodcze. np. bestialska psychopacica wabi do kanalu rodnego...