Katarzyna - ocena (1) Usg kontrolne na marzec 2027 rok. Skandal i to jako stala pacjentka centrum... Katarzyna Kd - ocena (1) Bardzo nieżyczliwy i nie miły personel w rejestracji , żałosna organizacja Kd ewarolirad1@gmail.com.pl - ocena (1) Od 8 lat jestem pacjentką Pani dr Berndt. Wielki szacunek dla Jej wiedzy I... ewarolirad1@gmail.com.pl
E.O - opinia (1) Przez ostatni rok chodziłam z teściową do lekarza onkologa pani dr Palasik... E.O Elżbieta Pohl - Duczmal - opinia (1) Empatyczne, mimo zmęczenia uśmiechnięte pomocne pielęgniarki, anestezjolog... Elżbieta Pohl - Duczmal Lidia - opinia (1) Z poradni korzystam od 2010r. Mili i pomocni lekarze. Obsługa personelu... Lidia Nie odbierają telefonu albo odrzucają (1) Telefon Rezonansu M nr. 58 7324841 dzwonię od 4 dni nie odbierają albo... EwaPajakStencel WCO (1) Zero wentylacji,brak krzeseł,rejestracja do natychmiastowej wymiany,słowo... Ewa Rejestracja- hałas i chaos. (2) Rejestracja- hałas i chaos. Tam trzeba coś usprawnić, bo i pracownicy się... Maria Kpina z pacjenta (1) Placówka posiada certyfikat ISO. Dlaczego nie ma możliwości zarejestrowania... Barbara Wojewódzkie Centrum Onkologiczne w Gdańsku powinno być sztandarowe w profilaktyce raka piersi (1) Przy wysięku płynu z piersi wyznaczono mi termin mammografii za 4 miesiące,... Barbara S.