Piotr - ocena (1) super sprawna firma , szybka obsługa, obsługa też ok, rzeczowo i konkretnie,... Piotr Zdecydowanie odradzam (1) Właściciel Adam Jankowski nie bierze odpowiedzialności za źle wykonaną usługę... Dominik O Usługa gazownicza (1) Stanowczo nie polecam jeśli chodzi o usterki gazowe. Pracownik przyjechał... Iwona Romanowska Mista
Nie polecam! (1) "naprawiona" usterka powróciła już następnego dnia. Ceny z kosmosu. Niestety... MD Nie polecam !! Ostrzegam przed tą firmą !!! (1) Wziąłem firmę z neta bo zalewałem sąsiada z powodu pęknięcia rury ciepłej... Oszukany klient Naprawdę Polecam (1) Polecam to firmę panowie z instal service przyjechali szybko i... Irena Sosnowska Stały klient Stefan.k (1) Korzystałem już kilka razy z usług firmy pana Adam. Taka usługa jak ma byc!!!... Stefan odradzam zdecydowanie - strata czasu (1) Pan telefonicznie informuje o wysokości ceny usługi. Fajnie. Tyle że, cena ta... Tomek fachowo (1) Zadzwoniłem do instal, osoba odbierająca umówiła mnie na 14 30 przyjechali... TURON USŁUGI WYSOKIEJ JAKOŚCI (1) Szybko i dobrze a przy tym dokładnie - tyle mogę powiedzieć. Jakieś 4 lata... Joanna Kryszcz INSTAL SERWIS to według mnie świetna firma! (1) Jestem bardzo zadowolona z ich usług! Nie wiem, kto się spotkał ze złą... Kalina Mazowska Super Fachowcy (1) Miałem awarię kanalizacji. Przyjechali bardzo szybko. Sprawnie usunęli zator.... Krzysztof Marczak Odradzam. (1) Firma bardzo droga, żeby nie powiedzieć, że ceny są z kosmosu. W kranie,... Ada Nie polecam!! (1) Ceny z kosmosu. Umawiają się na jedną godzinę a przyjeżdżają kiedy chcą... Mateusz porażka (2) Panowie przyjechali naprawic przeciekajacy kran. Naprawili w połowie i... S Fatalne usługi (1) Zamowiłam hydraulika, bo potrzebna była wymiana uszczelki - tak przynajmniej... Klientka