Wybory samorządowe 2018

Witam Za dwa miesiące odbędą się wybory samorządowe . Czy znacie jakiś chętnych do startu w wyborach ? Trzeba w końcu wymienić ( co będzie ciężko ) naszych przedstawicieli . Niestety za mało ludzi zamieszkujących Bojano jest tu zameldowanych aby ich rodziny przegłosować
Proszę o merytoryczne wypowiedzi
Pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wybory samorządowe 2018

Na kogo chcesz wymienić? Wskaż mi na chwilę obecną choć jednego kandydata. Nawet nie masz pewności o kandydowaniu obecnych osób. Skąd masz informację o tak licznych rodzinach kandydatów.

Nie siejmy fermentu i niesprawdzonych informacji.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Dla tego się pytam ? Czy znacie jakiś ludzi chętnych do kandydowania a nie cały czas Ci sami .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale skąd wiesz, że ci sami będą brać udział w wyborach jako kandydaci?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

No G . Może sam wystartujesz?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Dziękuje anonimie ale ja na takie stanowisko się nie nadaje . Są ludzie którzy maja czas i chęci aby wystartować . Tylko tak jak to było 4 lata temu szybko się zniechęcają po internetowej nagonce na nich .
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mnie nie dziwi, ze te same osoby startują Na nowych kandydatów fala hejtu jest wylewana. a starzy wyjadacze znaleźli łatwy sposób na życie i maja krytykę w wielkim poważaniu
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

ponoc Wlady Grejnow bedzie startowal
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na nowych się wylewa fala? A na obecnych nie? Dobre.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Inne tematy z forum

Do licznych włascicieli psów (32 odpowiedzi)

Wiem, że zapewne mój post odbije się pustym echem, ale uważam, że przelała się już czara goryczy...

Butelkomat (6 odpowiedzi)

Gdzie znajduje się najbliższy butelkomat? Może są jakieś pogłoski czy takowy ma stanąć w Bojanie?...

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...