Czy ktos sie orientuje czy jesli mam licencję, a niestety nei mam jej przy sobie , bo ma ja trener to moge wystartowac? Czy nei trzeba miec licencji przy zapisywaniu sie dla zawodnikow z licencja? na stronei organiztorów jest tylko: 'Zawodowcy/ kolarze z licencja startuja w jednej kategorii bez względu na wiek i płec.'
Krzyżak wiesz może kiedy jest wyścig górski okręgowy - ten w Sopocie na szosie co był w zeszłym roku w okolicach połowy września. Nigdzie nie moge tego znaleźć, dzięki.
18.09.05 (NIEDZIELA)
BIURO WYŚCIGU CZYNNE BĘDZIE NA POLANIE KOŁO LEŚNICZEGO OD GODZINY 9.30, PIERWSZY START – 11.00
Zapraszam w imieniu Organizatora
Scarface napisał(a):
jeśli to do mnie to nie bardzo mam jak przyjechać, samochodu nie ma, a wyścig odbywa sie pewnie gdzies dalej od miasta i pociagiem tłuc się nie ma sensu. Poza tym na moim sprzęcie nei ma sensu startować na większych imprezach mtb, do Sopotu jadę na trening :)
> Poza tym na moim sprzęcie nei
> ma sensu startować na większych imprezach mtb, do Sopotu jadę
> na trening :)
Bażantarnia XC to taki wyścig jak Bike Tour. Tyle, że trasy są trudniejsze i dystans nieco dłuższy. A od kolejki do Bażantarni jest 7 mnin rowerem - to niedaleko centrum. Naprawde polecam.