Zakochani w Rzymie

Temat dostępny też na forum: Zakochani w Rzymie
Opinie do filmu: Zakochani w Rzymie.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

W stylu Woody ego

Niezły. Fajny relaks.Dialogi inteligentne. Chociaż wiele się dzieje- zgubić się w fabule nie sposób. Rzym i tło muzyczne bezcenne. Polecam
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

grzes

polecam !!! szkoda, że się skończył...taka myśl miałem
jak pojawiły się napisy końcowe...film, lekki,łatwy i przyjemny z dużą dozą humoru.
Muzyka fenomenalna !
Sporo na ekranie się dzieje, ale nie sposób się zgubić...
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 4

Woody Alleen nie zawiódł;-)

Kapitalny film! dialogi świetne,momentami można boki zrywać, i szybka akcja. Zdecydowanie polecam! Choć "Vicky Cristina Barcelona " jeszcze bardziej mi się podobała;-)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

cudowny prysznic

Teraz też śpiewam pod prysznicem - na razie bez efektu, ale nie poddaję się!!! :))))
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

eeeeeeee tam

taka sobie komedyjka. I za to Rzym zapłacił WA 10 mln dolarów? Trzeba było lepiej zainwestować te pieniądze w rodzimych filmowcow, to może zrobiliby film, który przeszedłby do historii kina?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: Zakochani w Rzymie

Nie podobal mi sie ten film. Zakochani w Paryzu mieli jakas magie a tu tylko taki se filmik - a ciagnal sie godzinami (takie wrazenie)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Nie polecam

Kiepski film, wg mnie szkoda czasu, poza ładnymi widokami i dobrą muzyką nic ciekawego. Kiepskie pomysły na losy bohaterów, film w ogóle nie wciąga wręcz zawiewa nudą... Szkoda, spodziewałam się czego lepszego, bardziej pomysłowego i oryginalnego.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

filmu nie widziałam

Filmu nie widziałam, ale tez niczego dobrego o nim nie słyszałam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: filmu nie widziałam

Właśnie z kina wróciłem i serdecznie nie polecam.mumu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

ja

film nie zaskakuje...kilka śmiesznych momentów, trochę ładnych obrazków. Nie mogłam doczekać się końca
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

hmm, trochę rozczarował

właśnie wróciliśmy z seansu. Uważam film za przereklamowany i nie wart takiej zachęty. Trochę chaotyczny, rozbałaganiony, sztuczny..... Taka komedyjka w stylu W. Allena.
Ale od biedy - można obejrzeć. Rzym jest piękny!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

rozczarowanie

Oprócz ładnych zdjęć i muzyki niewiele w filmie się dzieje. Film bez ładu i składu, traktuje o niczym.... Po obejrzeniu dwóch ostatnich filmów Allena spodziewałam się czegoś innego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ujdzie

Film d.. łoni :) nie urwał, ale da się obejrzeć. Kilka fajnych zabawnych momentów i pomysłów chociaż spodziewałam się czegoś lepszego. można było lepiej wykorzystać temat. TO chyba jakas domena obecnego kina ;/ Zwiastuny obiecują cuda a potem są rozczarowania
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ladnie opakowane nic

strata pieniedzy - milo (choc troche nudnawo) spedzony czas - znane twarze, ladne obrazki, troche smiesznych allenowskich tekstow - i to wszystko - wychodzisz z kina - i nic nie zostaje
szkoda
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Lekka, łatwa i przyjemna komedyjka:-)

"Zakochani w Rzymie" to komedyjka, którą się bardzo przyjemnie ogląda. Kilka scen i dialogów szczerze mnie rozbawiło !!! Penelope Cruz po prostu cudowna w swej roli:-). Do tego wszystkiego kadry Rzymu :-). Polecam, szczególnie teraz, kiedy aura nas nie rozpieszcza... Rzymskie słońce bardzo wskazane, nawet jeśli tylko na ekranie;-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Ministranci (18 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Ministranci . Przeczytaj o filmie.

Wysokie i niskie tony (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wysokie i niskie tony . Przeczytaj o filmie.

Wielki Marty (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Wielki Marty . Przeczytaj o filmie.