Zaśpiewam na Twoim ślubie

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Jestem wokalistką , absolwentką gdańskiej Akademii Muzycznej (sopran liryczny) i chętnie zaśpiewam na twojej uroczystości ślubnej.W repertuarze: "Ave Maria" Fr.Schuberta, "Panis Angelicus"Franca, "Domine Deus" Vivaldiego, "Qiua Respexit"Bacha i inne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zaśpiewam na Twoim ślubie

a masz zaprzyja|nionego skrzypka do akompniamentu?a je[li poza trojmiastem to moglabys dojechac?

oczywiście ,że mogę dojechać, kwestia wcześniejszego dogadania się, zwykle na ślubach akompaniuje mi organista z danej parafii,ale skrzypków znam wielu, którzy zagrają ,co tylko zechcesz:-)jeśli byłbys zainteresowany,pisz.pozdrawiam.agnieszka

a jaka jest cena jesli mozna

Sorry,że dopiero teraz odpowiadam,ale mnie nie było.Zaśpiewam za 100 zl chyba że wiąże się to z kosztownym dojazdem. Jeśli chciałbyś dodatkowo jakiegoś instrumentalistę(np.skrzypka) to z tego ,co wiem to też nie grają za mniej niż stówke:-( choć zawsze istnieje możliwość dogadania się.pozdrawiam.Agnieszka

A czy masz wolne 31 lipca 2004?
Wesołych Swiat przy okazji
pozdrawiam

Domyslam się że jest to sobota:-)wprawdzie aż tak daleko nie sięgam w planach,ale to jest kwestia dogadania się.Mogę wstępnie, niezobowiązująco, zaznaczyć sobie ten termin (jeśli nie będę się mogła wywiązać, zorganizuję zastępstwo kogoś z Akademii Muzycznej),ale zawsze bardzo chętnie zaśpiewam na Twoim ślubie.Mój adres mailowy agao2@tlen.pl. Daj znać w okolicach czerwca -lipca. Dzięki za życzenia, Tobie również życzę cudownych Swiąt i wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!!agnieszka