Zbiórka dużych gabarytów

Temat dostępny też na forum: Bojano
27-28.10 odbyła się taka zbiórka w Koleczkowie. Z ilości śmieci wynikało, że zapotrzebowanie na takie akcje jest bardzo duże. Dlaczego w okolicznym Rogulewie zorganizowano to w taki sposób, że zabierają te śmieci spod domów, nie trzeba ich ładować do samochodów i wozić w miejsce zbiórki. Nie wszyscy mieszkańcy dysponują transportem i dla nich taka zbiórka to fikcja.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zbiórka dużych gabarytów

popieram, organizacja odbioru dużych gabarytow jest nieporozumieniem....jak mam zatargac stara kanape gdzies do kontenera ustawionego na drugim końcu wioski...
z czasem pewine i u nas będzie to funkcjonowalo jak w miescie, ze odpady będą zabierane spod domu....
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Zbiórka dużych gabarytów

Też się zgadzam. jak mam donieść pieszo duże śmieci jeżeli wzdłuż ulicy nie ma nawet chodnika.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

KOMUNIKACJA W KOLECZKOWIE (60 odpowiedzi)

Witam mieszkańców Koleczkowa. Chciałabym zapytać jak można dostać się do Koleczkowa z Chyloni ?...

CHODNIK NA CHYLONSKIEJ (118 odpowiedzi)

W 2012r zostanle wykonany projekt chodnika przy ulicy Chylońskiej Tymczasem czekamy na zgodę...

Przyłączenie Bojana do Gdyni (160 odpowiedzi)

Patrząc na obecny kształt gminy, przynależność Bojana do gminy Szemud wydaje mi się przestarzała....